folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okullar Acılıyo.Kim Sevinçli Kim Üzgün ?

Okullar Acılıyo.Kim Sevinçli Kim Üzgün ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    Her OKuL AçıLışında Dövemedim Diye Yandığım OsmanLı TaRihi Hocam GeLiyor akLıkma. İçime Dert oLdu Harbiden. Ama ELbet YakaLArım... :)

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-PsychoPhat
    By-PsychoPhat's avatar
    Erkek
    sokarım okula aq , dien arkadaşa sonuna kadar katılıyorum ve de ben de okula sokuyorum...ayrıca benim lise anadolu lisesi , piçlik yapacak adam yok amk :| sabahtan akşama kadar kafam şey olacak :|

piknikte kebap şart değil amk.mangal yapan eller kırılsın.pizza yiyin onun yerine a.k.ormanları tehlikeye atmayın huleyn..ayrıca 1 gün de sıçmaın , 70 milyon 1 gün boyunca sıçmazsa hayvan gibi su tasarrufu sağlanır..(ciddiyim lan şaka yapmıyom)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    yav beyler bana abilerim diyodu olm lisedesin keyfini çıkar diye ya çıkarıyoz falan diyodum :D ak bu sene bitti şimdi lise ortamını beklemek vardı :( ak okuldanda kaçtım binbir türlü piçlikte yaptım ama keşke daha fazlasını yapsaydım diye şimdiden içimde bi ukte kaldı :D yani benim bu taze tavsiyelerimide dikkate alın o ortamı bulamıyacagı için acı çeken biri olarak :D ak yapabildiginizi yapın sınıfı geçicek kadar ders çalışın ama öss ye çalışın :F

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 4916 Toplam Mesaj: 24