Okullarda Dayak
-
ZATEN BİLADER Bİ EVLENEYİM OKULU BASCEM HEPSİNİN ANASINI AVRADINI Bİ GÜZEL ZİKCEM.İLK ÖNCE MÜDÜRÜ SONRA DİNCİYİ SONRA HEPSİNİ.
ŞİMDİ NEDEN EVLENİNCE DİCENİZ?
BAĞIMSIZLIĞIMI ELDE ETMEK İÇİN.........
YORUMLARINIZ VE GÜZEL HİKAYELERİNİZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM..................
-
Ohoo o da bişey mi.Bizim biyology hocası kızdıgı zmn dövmüyordu yanimiza gelip osuruyordu :D Bu dovmekten de kotü dimi? :):):)Sonra adami isten aldilar ama..
-
abi bende internet sitesine bi yazı yazmıştım sadece slogandı hoca beni yanına çağırdı hemde en sevdiğim hocalardan biriydi sonra o sloganı üstüne alınmış ve beni tokatladı. eee sonuçta hem ona yazılmamış söz ve ayrıca düşünce özgürlüğü war ona yazmış olsam bile dövmemesi lazım. çok sinirlendim çoooooooooook
-
Yiyorsa bana birşey yapsın.Korum kafayı lan. Eheheh hepsi korkar bizim tayfadan. Ne de olsa Tahribatlıyız
-
geçen seneee tuwalette sakallarımıı keserken bizim bölümden olmayan bi hoca girdii tuwaletee we bu sakalla nasıl okulaa gelirsin dedii körmüsüüün sakkallarıı kesioorum dedim cewap werme lan dedii bi tane tokat attıı bendee hocayaa kafaa attımm burnuu kanamayaa başladıı disiplin cezasıı bilee weremedilerr HOCA TOKAT ATTIGINDA 5SANİYEE İÇİNDEE KENDİNİZİİ KORUMAK İÇİNN SİZDEE WURABİLİOOSUNUZZ SAKINN AKLINIZDAN CIKARMAYINN ama kendıı ogretmenlerınız olmasın direk karneye 0werir walla
-
KOCA_POMAK bunu yazdı:
SELMAÜN ALEYKÜM BEYLER!
BİDE OKULLARDA DAYAK YOH DERLER ....NE KODUM BİZİM Bİ DİNCİ VAR ŞEREFSİZ SIRF ISLAK MENDİLLE ELİMİ YÜZÜMÜ SİLDİM DİYE BANA Bİ TOKAT GEÇİRDİ İBNE HERİF...TABİ BENİM GÖZLÜKLER FIRLADI SONRA BEN BUNA HOCAM NOLDU DEDİM BİDAHA VURDU BEN BİŞİ DEDİKÇE O VURDU 5-10 TANE TOKAT YEDİK SONRA MÜDÜRLÜK OLDUK AMA BENİ SUÇLUYO İBNE.......
ARANIZDA Bİ OLAYA MARUZ KALAN VARMI

(AMA İYİ DÖVDÜ İBNE)
Ya dostum benim anlamadığım bi olay var bu adam sana sen sırf ıslak mendille elini yüzünü sildin die mi tokat attı..????
yani tokat atmasının nedeni bumu?
-
Adamina gore yapacan isini Lisede cok saygi duydugum bi hoca vardi agzima sictiydi kavga ettik diye resmen komaya sokmustu herif beni elimi koruma amacli bile kaldirmamistim ama Mudur sebepsiz yere bi tokat atmaya kalkti elini tutup ustune yuruyunce tirsti odasina kactiydi pust :) sonuc geldi ozur diledi sonra yanlis anlama falan oldu dedi
Altta kalinacak zaman var uste cikilacak zaman var
-
Bizde faşist bi tane hoca vardı. O dönem MC donalts ın ODTÜ kampüsünden atılması için imza topluyoduk. Çoğu öğrenci okul yönetiminden tırstığı için imza atmıyordu. Bizde "siz imzayı atın yönetimden bişey çıkarsa bütün imzaları biz attık hepsi sahtedir diyeceğiz" diyerek imza toplamaya devam ediyorduk. Derken bu faşonun şakşakçılar buna yetiştiriyor. Bizim "Okul ve Ülke" grubunu toptan toplayıp okulun koridoruna dizdi. Dediki "Aslında suç öğrencilerin sizin gibi komunistleri birlik olup bi temiz dövmüyorlar iş bize kalıyo" dedi. Okul ve Ülkenin sorumlusu bendim. Zaten oradaki çoğu çocuğu örgütleyende bendim. Dedimki "Ne zaman nerde olucağını bilemem. Önce seni alıcam aşşaa sonrada o itlerini." Hemen yanımda 1.80 lik bi arkadaşım vardı adı İrfan dı aşiret in tek erkek çocuğuydu bu boş gezmezdi. Dediki "Babuş ben zamanda veriyim hemen bu akşam hocanın evinin önü..." Sonuç: Adam bölüm değiştirdi :)
-
ZOP KARDEŞİM HARBİDEN Bİ ISLAK MENDİLLE SİLDİM DİYE DÖVDÜ ZATEN ADAM 60 YAŞINDA Bİ KAFA KOYSAN ÖLCEK NEYSE YEDİĞİMZ DAYAKLA KALDIK
-
ZOB KARDEŞ İSMİNİ YANLIŞ YAZMIŞIM ÖZÜR DİLERİM