Okullarda Dayak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek

arkadaslar  bende  yemiştim ama benim dayak  çok fena olmustu.bizim bir  matematik muhendisi hocamız  vardı.çok  sinirliydi  dengesizdi bilmiyom artık ne sorunu  varsa derse  her  geldiğinde  birini seçer onu  çok fena  döverdi.allah belamı  versin  aynen arkadaşla  şöle  konustugu  için  dövmütü.

selman:soruyu  bilir.

matematik hocası:aferin  yüz

mat.hoca:olum selman senin  baban ne iş  yapıyor

selman:(babası işsizdi) oda  serbest  meslek dedi

hoca:nasıl serbest  meslek lann  nasıl  serbest meslek sölesene  lan ne iş yapıyor

selman:hocam işte  serbest çalııyor bilirsiniz.

hoca:lan bilmiyom belki  nasıl serbest meslek nasıl serbest meslek  sen benle  dalga mı  geçiyon diye  diye  dövmüştü

aynı  hoca  benide dövdü.derse  geç  girdim hocaya  şaka  yapmıslar herkes  güldü  neyse  bende yemin ederim erkes gibi  gülümsedim hoca  ban bir  döndü  bana mı  gülüyon  lan dedi.yanımdada  kız  oturuyor :((

bana tam 8 tokat 4 yumruk  2 kerede  itti  p.ç  varya  sınıfı  terk ettim müdürün müdür geldi  hocaya  bir kızdı  valla  bizim müdür  çok iyidi sonrada  hocayı okuldan attılar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dj_fux
    dj_fux's avatar
    Erkek
    oha be ne karıymıs lan o sapa falan kırma....bizimde bi tane dallama mudurumuz wardı.....bazen okulun girişinin onunde sacı uzun veya spor ayakkabılı olanları yakalar ölesiye doverdi..benimde saclar uzun ve dik :-D ..neyse benle bi arkadasta taktik bulmustuk .. okulun biras ilersinde tepe gibi bi yer wardı..oraya cıkıp durbunle orda mı deil mi die bakardık....baktık orda deil di ohh bee deyip agızımı ayıra ayıra girdik..bi baktık bu sefer içerde bekliomus :-D aha simdi yarma seftaliyi yedik dedik içimizden....bizi odasına aldı bi guzel dövdü....ondan sonra masanın altına dogru egildi bizde heralde mancıka falan cıkarcak sandık bi baktık makas.... hay aq saclarımın tam ortasına resmen bi tren rayı yaptı ipne mudur..saclarımın sag ve sol tarafı kalkık ortası bos  bide beni oyle sınıfa soktu rezil oldum aq ....

___dj_fux___
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    takla_atan_imam
    takla_atan_imam's avatar
    Erkek
    Ben kobay gibi birsey a.q okulda baya bir firlatmalik yapdigimdan cok dayak yerdim birinde Istiklal marsi okunurken elimdeki son kalan citlekleride citleyip atiyim derken hoca gordu o kadar yuzlerce ogrencinin icinde duman etti beni, bide saygi duruslari olurya dersdeyken hoparlorlerden bir dakika saygi durusu diye o sessizlige asla konsantre olamaz saga sola bakip durmadan gulerdim o yuzdende cok dayak yedim simdi alayinin ta a.q okulununda hocasininda. Cocukduk dovuyorlardi denyolar.

Girmeden tefrika bir millete, dusman giremez.Toplu vurdukca yurekler, onu top sindiremez.Enbiya yurdu bu toprak suheda burcu bu yer, Bir yikik turbesinin ustune Mevlana titrer.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    judith
    judith's avatar
    Erkek

hiç unutmam,

ortaokul son sınıftaydım.Babam da uzun zamandır üst düzey memur yani bir devlet dairesinde genel müdür yardımcısı.Dehşet çevresi var

Ders boştu,arkadaşlarla kütüphanede oturuyorduk bizim 3-5 arkadaş gürültü yapıyordu işte,o zamanlar ibne bir müdür geldiydi.Ne arıyorsunuz burda dedi çıkın dışarı diye bağırdı biz çıkarken 1 tane gürültü yapan arkadaşa,1 tane de benim çenemin altına tokatı yapıştırdı ama kötü vurdu ibne. Neyse ben ağlıyarak eve gittim işte sinirden

Annem babamı babam okulu aradı.Yarın saat 10.00 a kadar oğluma kendinizi affetirmezsiniz Star ve Kanal D yi kapınıza yığarım dedi.(Hürriyet Spor Sorumlusu Esat Yılmaer filan arkadaşı,gerçektende yapardı)

Adam ertesi gün odasına çağırdı şu bizim yaramaz arkadaşla,çikolata ikram etti çay ikram etti.Hepimiz çocuğumuzsunuz,ülkemizin geleceğinizsiniz filan allah allah nasıl yalanıyor böyle..Olabilir herkes hata yapar ama affetmekte büyüklüktür filan dedi. Sonra özür dileyip koridora kadar uğurladı ehhhehee :)

Bunun gibi başka bir olay başıma gelmedi.O günden sonra lisedede 1-2 olay olduktan sonra Wing Tzun adı altında savunma sporu dersini almaya başladım..Seviyemde gayet iyi yani ;) Wing Tzun nedir diyenlere :

www.ebmas-tr.net veya www.korkmazsimsek.net wing tzun bölümünden bakabilirler çok etkili spordur 3 hamlede adamın iflahını kesersin :) (korkmaz şimşek ankaradaki hocamızdır)

ilgileneler varsa yardımcı olabilirim bu konuda.WT i görünce kick-box , karate marate,tekvando nun filan yalan dolan spor olduğunu görecekler.Videoları mutlaka seyredin.

şimdi ayıptır söylemesi karşıma zarar vermeye kalkanların bilimum çıkmamasını önemle rica ederim :) her türlü okul basılıp hoca dövülür :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    alayi gavatr a.q bende lise  3 de karı bi hoca ile.. kapiştim a.q evladi.. hamlie idi anası sikecektım  a.q karisi bana salakmısın dedi masaya bi vurdum sen kıme salak dıon LAN :D la abiler ben biras dengesizdim tüm hocaların hepsının yüzüne söfdüm  serefsizim ... okullar tam bi pislik yuwasi olmus abi. a.q gavatlari alaylari.. orsbu cocugu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    bizim lisede pek dayak olmas ama olduğundada çoğunlukla hocalar dayak yer önce tarih hocası çocuğu sigara içerken yakalamış vurmuş 1 2 tane çocukta kafayı bi koymuş buna:D önce ben tuvaletteyken sigara içen varmı diye hoca tuvaleti bastı.milleti dışarıya kovdu çocuğun teki hocaya tip tip bakınca hoca korktu biras:D yani oradan beri çocuğun hocaya kafa attığına inanıyorum:D

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    a.k lisede hic bi hoca bi s*k yapamıyodu muduru 3-5 de dassaklı hocayı yanımıza aldıydık yanı (mhp) lileri digerlerının a.k duk wc gelırlerdı sıkıstırırdık ustlerıne yururduk kufrederdık ...hey gıdı gunler heyy

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
Toplam Hit: 5923 Toplam Mesaj: 28