Okullarda Dayak
-
arkadaslar bende yemiştim ama benim dayak çok fena olmustu.bizim bir matematik muhendisi hocamız vardı.çok sinirliydi dengesizdi bilmiyom artık ne sorunu varsa derse her geldiğinde birini seçer onu çok fena döverdi.allah belamı versin aynen arkadaşla şöle konustugu için dövmütü.
selman:soruyu bilir.
matematik hocası:aferin yüz
mat.hoca:olum selman senin baban ne iş yapıyor
selman:(babası işsizdi) oda serbest meslek dedi
hoca:nasıl serbest meslek lann nasıl serbest meslek sölesene lan ne iş yapıyor
selman:hocam işte serbest çalııyor bilirsiniz.
hoca:lan bilmiyom belki nasıl serbest meslek nasıl serbest meslek sen benle dalga mı geçiyon diye diye dövmüştü
aynı hoca benide dövdü.derse geç girdim hocaya şaka yapmıslar herkes güldü neyse bende yemin ederim erkes gibi gülümsedim hoca ban bir döndü bana mı gülüyon lan dedi.yanımdada kız oturuyor :((
bana tam 8 tokat 4 yumruk 2 kerede itti p.ç varya sınıfı terk ettim müdürün müdür geldi hocaya bir kızdı valla bizim müdür çok iyidi sonrada hocayı okuldan attılar
-
oha be ne karıymıs lan o sapa falan kırma....bizimde bi tane dallama mudurumuz wardı.....bazen okulun girişinin onunde sacı uzun veya spor ayakkabılı olanları yakalar ölesiye doverdi..benimde saclar uzun ve dik :-D ..neyse benle bi arkadasta taktik bulmustuk .. okulun biras ilersinde tepe gibi bi yer wardı..oraya cıkıp durbunle orda mı deil mi die bakardık....baktık orda deil di ohh bee deyip agızımı ayıra ayıra girdik..bi baktık bu sefer içerde bekliomus :-D aha simdi yarma seftaliyi yedik dedik içimizden....bizi odasına aldı bi guzel dövdü....ondan sonra masanın altına dogru egildi bizde heralde mancıka falan cıkarcak sandık bi baktık makas.... hay aq saclarımın tam ortasına resmen bi tren rayı yaptı ipne mudur..saclarımın sag ve sol tarafı kalkık ortası bos
bide beni oyle sınıfa soktu rezil oldum aq ....
-
Ben kobay gibi birsey a.q okulda baya bir firlatmalik yapdigimdan cok dayak yerdim birinde Istiklal marsi okunurken elimdeki son kalan citlekleride citleyip atiyim derken hoca gordu o kadar yuzlerce ogrencinin icinde duman etti beni, bide saygi duruslari olurya dersdeyken hoparlorlerden bir dakika saygi durusu diye o sessizlige asla konsantre olamaz saga sola bakip durmadan gulerdim o yuzdende cok dayak yedim simdi alayinin ta a.q okulununda hocasininda. Cocukduk dovuyorlardi denyolar.
-
hiç unutmam,
ortaokul son sınıftaydım.Babam da uzun zamandır üst düzey memur yani bir devlet dairesinde genel müdür yardımcısı.Dehşet çevresi var
Ders boştu,arkadaşlarla kütüphanede oturuyorduk bizim 3-5 arkadaş gürültü yapıyordu işte,o zamanlar ibne bir müdür geldiydi.Ne arıyorsunuz burda dedi çıkın dışarı diye bağırdı biz çıkarken 1 tane gürültü yapan arkadaşa,1 tane de benim çenemin altına tokatı yapıştırdı ama kötü vurdu ibne. Neyse ben ağlıyarak eve gittim işte sinirden
Annem babamı babam okulu aradı.Yarın saat 10.00 a kadar oğluma kendinizi affetirmezsiniz Star ve Kanal D yi kapınıza yığarım dedi.(Hürriyet Spor Sorumlusu Esat Yılmaer filan arkadaşı,gerçektende yapardı)
Adam ertesi gün odasına çağırdı şu bizim yaramaz arkadaşla,çikolata ikram etti çay ikram etti.Hepimiz çocuğumuzsunuz,ülkemizin geleceğinizsiniz filan allah allah nasıl yalanıyor böyle..Olabilir herkes hata yapar ama affetmekte büyüklüktür filan dedi. Sonra özür dileyip koridora kadar uğurladı ehhhehee :)
Bunun gibi başka bir olay başıma gelmedi.O günden sonra lisedede 1-2 olay olduktan sonra Wing Tzun adı altında savunma sporu dersini almaya başladım..Seviyemde gayet iyi yani ;) Wing Tzun nedir diyenlere :
www.ebmas-tr.net veya www.korkmazsimsek.net wing tzun bölümünden bakabilirler çok etkili spordur 3 hamlede adamın iflahını kesersin :) (korkmaz şimşek ankaradaki hocamızdır)
ilgileneler varsa yardımcı olabilirim bu konuda.WT i görünce kick-box , karate marate,tekvando nun filan yalan dolan spor olduğunu görecekler.Videoları mutlaka seyredin.
şimdi ayıptır söylemesi karşıma zarar vermeye kalkanların bilimum çıkmamasını önemle rica ederim :) her türlü okul basılıp hoca dövülür :D
-
alayi gavatr a.q bende lise 3 de karı bi hoca ile.. kapiştim a.q evladi.. hamlie idi anası sikecektım a.q karisi bana salakmısın dedi masaya bi vurdum sen kıme salak dıon LAN :D la abiler ben biras dengesizdim tüm hocaların hepsının yüzüne söfdüm serefsizim ... okullar tam bi pislik yuwasi olmus abi. a.q gavatlari alaylari.. orsbu cocugu
-
bizim lisede pek dayak olmas ama olduğundada çoğunlukla hocalar dayak yer önce tarih hocası çocuğu sigara içerken yakalamış vurmuş 1 2 tane çocukta kafayı bi koymuş buna:D önce ben tuvaletteyken sigara içen varmı diye hoca tuvaleti bastı.milleti dışarıya kovdu çocuğun teki hocaya tip tip bakınca hoca korktu biras:D yani oradan beri çocuğun hocaya kafa attığına inanıyorum:D
-
a.k lisede hic bi hoca bi s*k yapamıyodu muduru 3-5 de dassaklı hocayı yanımıza aldıydık yanı (mhp) lileri digerlerının a.k duk wc gelırlerdı sıkıstırırdık ustlerıne yururduk kufrederdık ...hey gıdı gunler heyy