Okulu Bitiripmi Askere Gideyim ?
-
bir akıl alayım sizden malum kasımda askere gitmem gerekiyor ama arkadaşlarım olsun yakın çevrem olsun olm işte okulnu
bitirde git ksıa dönem yaparsın şöyle edersin felan birsürü şey benimde görüşüm ben kasımda askerelik zamanım gelmişken gidip geleyim geldikten
sonra devam ederim diyorum lise bitti sayılır 2 yada 3 sınav sonra veririm diye düşünüyorum. benim asıl sormak istediğim daha çok askerlik yapmış
abilerimedir ben gidip geldikten sonra dediim gibi devam edebilirmiyim yada pskolojim tamamenmi değişecek bunu merak ediyorum inanın 2 ay kaldı
1 kaç hafta içinde karar vermem lazım
-
6 ay;
ortalama 70 yıl yaşayan bir insan ömrünün %0,75'i,
en üretken olduğun 20 ile 40'lı yaşlarındaki 20 yıllık dilimin %2,5'i demek.
sıradan bir memur için 9.000 TL para demek.
oksijen bedava ve beyin önemlidir, ısrarla kullanınız.
-
valla bende baya bir ikilemde kaldım. Üniversiteyi bitirdikten hemen sonra gitsem gelsem mi diye yoksa işe başlayıp mı gitsem diye :s
bir çok iş veren askerliği sorun ediyor tamamlanmış olmasını istiyor. gidersemde 6 ayda meslek olarak köhnermiyim diye düşünüyorum (: konu takip edelim bakalım ne çıkacak.
-
üniversite okumadan gitmeyin asla uzun dönemde yapmayın paran varsa bas parayı bedelli yap yurtdışı imkanı varsa yurtdışında çalışın 3 yıl çalıştıgınız taktirde 10 bin avro verip bir ay yaparsınız en mantıklısı bu
-
sokayım işine işverenine, ne halt olduğunu baştan idrak edebilsem bu ulkede durmazdım.
Bir de uni bitmeden gitsemmiyi tartışıyosunuz, Askerde 6 ay bu dünyadaki ızdırap dolu 6 yıla bedeldir arkadaşlar
Tabi şans faktörü herzaman var ama geneli böyle
-
benım daha çok sormak istediğim askerlik yapmış olan abilerime gidip geldikten sonra okula devam edebilirmiyim onun telaşesi var yoksa hepmi malla bağlamış şekilde gelicem ?
-
Sadece askerlik için üniversite okunmalı bu ülkede !
askerlik zor değil ama şartlar kötü.doğu için konusmuyorum batı için konusuyorum 3 ay acemi birliğinde çekersin,3 ayda usta birliğinde geri kalan 9 ay yatarsın. sana malmişşin gibi davranirlar. bu arada her çeşit insanda mevcut orda :)
adam yerine konursun üniversiteyi oku,ben askere gittim geldim sonrada üniversiteyi bitirdim
mehmetcan tarafından 08/Ağu/12 11:41 tarihinde düzenlenmiştir -
26 yasıma geldim bir kere bile askerlik şubesine gitmedim. hani nedir napıyonuz diye.
böyle körpe kardeşlerimin yaşı gelir gelmez en toz pembe yıllarında askere gitme arzu ve isteklerini gerçekten tanımlamakta güçlük çekiyorum.
ben bir tek kardeşimden emir alabiliyorum lan düzenli olarak o da su getirir misin abidir yani.vallahi sizlere helal olsun.
kalk kalk, yat yat, domal domal hey yavrum be.
-
bu ülkede askerlik adama okul okutur.
6 ay nere 15 ay nere
-
%99 15 Ay yapıcam sikimdede değil hemen adamı korkutmaya geçmişiniz yapan nasıl yapıyor arkadaş giden gitmeyen birşeyler yazmış
Tavsiyeme gelirse sen bilgi düzeyine güveniyorsan kafam derse basıyor diyorsan git üniye
Peroksit tarafından 08/Ağu/12 11:33 tarihinde düzenlenmiştir -
%1 bile olsa kısa dönem yapma şansın var ise şansını sonuna kadar kullan 6 ay nereee 15 ay nere