Okulu Bitiripmi Askere Gideyim ?
-
eger simdi gidersen 460 gunun 460 da ben naptım diye kendine soversın okumak en mantıklısı :)
-
askerden kaçma şansın varsa kaç :S 900 iş günü sonra ben bedelli yapar ceketimi alır giderim türkiyeden
-
bukadar adam gitme bitir diyosa bi bildiği var am birisni çıkıpta git demedi :D gitmicem aq
-
öncelikle söyleyeyim askerden sonra okul okunmaz. ha zaten okulla pek alakan yok ise gider 460 gün askerliğini yapar gelirsin ondan sonra da yoluna bakarsın. 460 gün de yapılmaz. ben 5 ay 5 gün yaptım lanet olsun o günlere :D
-
15 ay askerlik yaptım gittiğimde 24 yaşındaydım 8/4 gittim 3 sene gördüm 08 09 10 :) 460 gün 1 hafta sadece dağıtım iznimi harcadım
1 ay hastanede yattım kıbrıs yeşilyurta düştüm beim yaptığım askerlikten bi cacık olmaz o ayrı bi bok yapmadım yattım geldim sayılır herşeyden 1 kere yapmışımdır 1 kere süründüm 1 kere 3 km koştum vs gibi ama amk günler o akdar uzunki o kadar erken başlıyoki gün geçmek blmio ki hele yazın bizimkilerin bir lafı vardı "en iyi askerliğin ta amk" hea şu var gidin görün yapın ama doru karar verin şans işi kimi doğuya düşer kimi batıya kimi rahat eder kimi edemez şans.
şu an okuyorum tek sıkıntım yaşımın ilerlemiş olması zira benim yaşımdakiler iş kovalıyo çoluk çocuk evlilikteler biz daha hayatı yaşamaya çalışıoruz :)
ArmadA tarafından 08/Ağu/12 22:06 tarihinde düzenlenmiştir -
c0der bunu yazdı
ortalıkta binlerce askerden kaçan çürük raporu almaya çalışan vatandaş var
sen koşa koşa askere gideyim diyorsun sanki askerlik kaçıyor a.k...
şuan memleketin durumu iyi değil sonra git hatta hiç gitme:))))))))))) aynen katiliyorum
bu arada az cok bilgim var
askere hangi psikolojide gidersen git döndügünde sen, sen degilsin
askerden sonra okurum diyorsan sittin sene okuyamazsin cunku kendini cozme ve anlama devresine gireceksin ve hersey tam da o sira bombok olacak...
kafani calistir okulunu bitir adam akilli sonra 6 aylik askerligini yap tertemiz okul derdin falan olmaz.
en azindan dondugun zaman bir ise girer calisirsin o is olmadi bu is a.q sonucta yirtmissin okulu ;)
-
şu kadarını söyliyim. Askerliğini yeni yapmış biri olarak. Askerliğin bu kadar boktan olduğunu bilseydim kısa dönem için gerekirse üç üniversite bile okurdum.. O astsubaylar yokmu astsubaylar 460 gün boyunca hergün küfür etmişimdir kesin..
-
CEO bunu yazdı
şu kadarını söyliyim. Askerliğini yeni yapmış biri olarak. Askerliğin bu kadar boktan olduğunu bilseydim kısa dönem için gerekirse üç üniversite bile okurdum.. O astsubaylar yokmu astsubaylar 460 gün boyunca hergün küfür etmişimdir kesin..
hocalar genel olarak bakarsak 10 kişiden 9 u okulnu bitir diyo bukadar adam yanılıyor olamaz bu aydan tezi yok askerliği unutuyorum okula devam edeyim kendimide ona göre hazırlayayım her şey için çok teşekkür ederim .
-
zamazingo bunu yazdıCEO bunu yazdı
hocalar genel olarak bakarsak 10 kişiden 9 u okulnu bitir diyo bukadar adam yanılıyor olamaz bu aydan tezi yok askerliği unutuyorum okula devam edeyim kendimide ona göre hazırlayayım her şey için çok teşekkür ederim .
Heh işte budur dostum hiç gereği yok. Kaçmıyoya askerlik. Zaten gittiğinde ömrünün en uzun günlerini orada geçireceğin için beyin olarak resetlenmiş gibi bişey oluyo insan.. Okulu bitir ondan sonra gidersin beş ay paşa paşa yapar gelirsin. 15 ay çok uzun hacı çünkü..
-
sanırım açık lise okuyorsun bence direk ilk fırsatta git askerdeykende sınavlarına falan girebiliyorsun zaten.Git gel işine gücüne bak adam gibi bence