folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okulu Uzatma Problemi..

Okulu Uzatma Problemi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

editliyorum hocam bir iki fotoğraf görünce gaza gelip dökülmüşüm bu biraz özel

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

yaw bi kıza takıldım ondan biraz benimkisi bide ısınamadım hacı şimdi 3 te çalışmaya başladım 4 te olayları anladım ders geçmeye başladım bu ilk dönem 4 tane geçtim bu dönemde Allah kerim  bakalım ne olacak seneyde okul devam.

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Bi okuluda bitiremeyip uzatanlara lafım yok. Olur yani, öğrencilik hali bu uzar falan, zordur bölüm, hocalar takıntılıdır,aşık falan olmuşsundur. Hayat bu, aksiliklerle geçmiş olabilir.

Amaaa, kalkıpta adam beşinci yada altıncı sınıf olmuş artık, birinci sınıftan ikinci sınıftan hala ders veremeyenler varsa aranızda ve bu yüzden uzatıyorsa okulu, otursun bi düşünsün derim, zeka boyutu ne durumda diye..

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

mitokondri bunu yazdı:
    -----------------------------

Bi okuluda bitiremeyip uzatanlara lafım yok. Olur yani, öğrencilik hali bu uzar falan, zordur bölüm, hocalar takıntılıdır,aşık falan olmuşsundur. Hayat bu, aksiliklerle geçmiş olabilir.

Amaaa, kalkıpta adam beşinci yada altıncı sınıf olmuş artık, birinci sınıftan ikinci sınıftan hala ders veremeyenler varsa aranızda ve bu yüzden uzatıyorsa okulu, otursun bi düşünsün derim, zeka boyutu ne durumda diye..

Zekadan değil bence daha birdeyim ve 1 yıl uzattımda neyse,çalışmak gelmiyor içinden.son gün biraz bakıp bi kaç soru yapysun doğal olarak bi kaç soru yetmiyor.Bugün finaller başladı tam 6 gündür kendimi öldürüyorum çalış çalış çalış ama 6 gün boyunca kitabı bile alamadım elime.Şunu bi başarsam biticek:)Sonuç final 1 kalan ders 1.Yarın 2 olucak

_ICEMAN_
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

mitokondri bunu yazdı:

5. senem  1. sınıftan 1 dersim var.

2. den 3 bunla

zekayla kıyaslaman yanlış bu arada..  bak ne güzel yazmışsın olabilcek olaslıkları ?

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

Okulda 6. senem. Daha da bitmiyor, 7 ye uzadı!

Gel gelelim olayın psikolojik boyutuna..

Berbat bişey, rezillik! Benim okul 3. sınıfta uzadı. 3.sınıf derslerini alamadım. 3. ve 4. sınıflarda alttaki dersleri vermeyle uğraşmak zorunda kaldım bu salak sistem yüzünden. Ve nihayet 5. sınıfta 3. sınıf derslerini almaya başladım. Şu an 6. sınıf olmama rağmen 4. sınıf derslerinin devam zorunluluğu yeni bitiyor. Hava atmak gibi algılamayın (zaten bu işin havası olmaz olsun) okul uzatma benden sorulur. 6. sınıfta 17 tane dersi olan kaç kişi tanıdınız bu güne kadar..

3. sınıfta 1 ve 2 nin derslerini almaktan dolayı biraz koparılmış hissediyorsunuz kendinizi. Neyse ki bu 1 senede atlatılıyor. Asıl olay 5. sınıfta kopuyor bizde. 5. sınıfsın ve 3. sınıf derslerine devam vermeye gidiyorsun! Anlatılmaz yaşanır diyeceğim lakin yaşanmaz bile. Akla hayale gelmeyecek işlere kalkışırsınız. Bir süre sonra aklınız başınızda değildir. Kalkıştığınız işlerin hepsi size daha beter geri döner. Dünya üstünüze gelmektedir nedense. Aile, akrada, arkadaş eş dost vs vs. ne varsa kaybettim sanırsınız. En güzel, en düşünülmüş sözler, öğütler bile batar size. Sussun istersiniz cümle alem. Hiçbirşey söylemesin! Sözler kılıç olmuştur sizin için.

Daha bunu uzun uzun anlatırdım ama size az çok yardımcı olur heralde bu mesaj. Yarın sınavım var zaten oyalanmayayım ben buralarda. Varsa sorunuz sorun arkadaşlar. Elimden geldiğince cevaplarım..

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

6 senem 7 de oldum..............

Okulununmda......... üniversitesininde.......... ta a.q

Öyle iğrenç bişeyki tarif edilmez, değil üniversiteden hayttan bezdirecek derecede berbat bişey.....

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

5.sınıfım hazırlıkta vardı 6 yıl ünide gecen, yarın sınavım, sınav biraz kolaycana gliyor, seçmeli oldugu için çalısasımda gelmiyor, ilk dönem temiz ama bu dönem 2 tane ders biri 5 digeri 20 bizim okulda tek ders sınavı var, ama bende 2 tane var, bii bölüm baskanı digeri yardoc, nasıl olur bilmiyorum, okul uzarsa haybeden uzucak, hocalar acırda, geçirirlerse ne ala, psikoloji kısmına gelirsek, hakkaten boktan bir durum, stres yapıyor, stres yapınca heyecan, heyecan oluncada hiç bir bok olmuyor, ders çalısımıyorsun, korkudan aklına birşey girmiyor zaten, şuan finallerdeyiz, fazla ders çalısamadım, 5 tane dersin 3 tanesini temizlemeyi düşünyorum, kalan 2 taneyide köpek gibi çalısarak bütlerde geçicem inşallah, ekstradan ne mi yapıyorum, bol namaz,bol dua, bol edep haya takılmaya çalısıyorum, manevi olarak destek almaya çalısıyorum, yoksa benim gibi insanın tek çalısarak yapacagı iş değil, bendeki psikoloji bu hacılar, Allah herkesin bitirmesini nasip etsin, valla çok berbat durum :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Üniversitesine göre değişir;

Boğaziçi, odtu, itü, dokuz eylul, anadolu v.s. gibi ünilerdeysen, biraz da sosyalsen çok da tatlı olabilir fakat hatayda, erzurumda yada konya v.s. gibi yerlerde okuyosan ne bilim biraz zor olsa gerenk

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

mitokondri bunu yazdı:

bizim okulda ne çocuklar gördün ve biliyorum bu sene kaç kişiyi okuldan şutlayacaklar 4.5 seneden sonra yolluyorlar myo'larda.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
Toplam Hit: 6060 Toplam Mesaj: 36