Okulun Bilgisayarlarıan Girmek(Yardım)
-
hoca haklı.....
-
PacoRabanne bunu yazdý:
proagent 1.2'den server oluþtur okulun bilgisayarlarýnda aç bu serverý ondan sonra olay bitti.
o bilgisayarda kim ne yaparsa (msn þifresi kredi kartý þifresi vs.) yani kýsacasý hayatýnýzý bile kaydeder bilgisayardaki klavye tuþlarýnýný hepsini kayt ediyo ben böyle yaparak 40-50 kiþinin msn adresinden tut baþka sitelerdeki user vce þifrelerini bile aldým
hadi size bol þans!!!
ewt Pro grup urunlerinde n birini koyarsan zaten anasini bellersin bilgisayarin...
-
deneyimli ve uygulamış biri olarak yazayım arkadaşlar karnelerin verileceği zaman girerseniz notlar aşağı teslim edliyor zaten ayrıca ağ arkası trojan+online keyloggerı sayesinde programları kendi pcnize çeker editler ve veritabanını geriye yollarsınız
-
kur bi keylogger tertemiz :)))
-
hocanında IPsini alırız.çekeriz sonra formatı.
sorun mu yani.öğretmenlerin nerdeyse hepsi lamer :D
-
benim arkadaş bu işi bitirdi hocalar not defterine almıyolar onlarda çünkü bilgisayara girilen not neyse odur yani hocalar notu düşüremiyolar bile yazılıları falan ögretim üyesi tarafından direkt kayıt yapılıyo bilsa şifreyi elinle bile çözersiniz bizimki sadece c yapmışlar en fazla 3 karakter oldugu söyleniyo!
-
tamam arkadaşlar bilgisayardaki kayıtlı şifreleri proagent kullanarak ele geçiricem.peki sonra bilgisayara girmek için prorat,turkojan gibi pro lar mı kullancaz.bu prgramlarda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım etmelerini bekliyorum
saygılar -
ya millet ben bu yüzden disiplinlik olmuş bi adamım
bigün bizim erdal denen piçin odasına daldık tabii 2 kişi içerde 3 kişi kapı onünde hoca avında
neyse girdik bilgisayara
keylog ve server kurduk tam işimiz bitti derken o a.q.mun makinası (kağnı gibi oluyo zati bütün hoca bilg.leri) takıldı tabi biz de donduk kaldık koskoca öğle tenefüsü boyunca buna uğraşmıştık tabir caizse ebemiz ...kilmişti.. (bu arada bizim salaklar gitmiş kantinde dondurma yiyo.) erdal denen göt içeri girmezmi adi herif azımıza sıçtı bide disiplin
bütün okula madara olduk...(ama bide yapsaydık manyak olacaktı devamsızlık(19,5)= 0 manyak süper olacakti ki olmadı)
siktir et sınıfta kal ama uğraşmayın okul bilgleri ile -
Ip yi alıyoz okulun bilgisayarınada 1 güzel giriyoruz ama Admin olarak deil aval aval bakınıoruz Admin olarak nasıl girilebilir?
''School is nothing without fucking''
-
evet beyler bilgisayara admin girişi nasıl yapıcaz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
yardım etmiyecek arkadaşlar konuya saçma cevaplar yazmasınlar pls