Okulun Bilgisayarlarıan Girmek(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erkanturk
    erkanturk's avatar
    Erkek
    hoca haklı.....

Dövüşte usta olanlar öfkelenmez, kazanmakta usta olanlarsa korkmazlar. Dolayısıyla akıllılar dövüşmeden kazanır. cahiller kazanmak için dövüşür...." savaş sanatı "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..." M. KEMAL ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    PacoRabanne bunu yazdý:

proagent 1.2'den server oluþtur okulun bilgisayarlarýnda aç bu serverý ondan sonra olay bitti.

o bilgisayarda kim ne yaparsa (msn þifresi kredi kartý þifresi vs.) yani kýsacasý hayatýnýzý bile kaydeder bilgisayardaki klavye tuþlarýnýný hepsini kayt ediyo ben böyle yaparak 40-50 kiþinin msn adresinden tut baþka sitelerdeki user vce þifrelerini bile aldým

hadi size bol þans!!!

ewt Pro grup urunlerinde n birini koyarsan zaten anasini bellersin bilgisayarin...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    entrika
    entrika's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    deneyimli ve uygulamış biri olarak yazayım arkadaşlar karnelerin verileceği zaman girerseniz notlar aşağı teslim edliyor zaten ayrıca ağ arkası trojan+online keyloggerı sayesinde programları kendi pcnize çeker editler ve veritabanını geriye yollarsınız
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek
    kur bi keylogger tertemiz :)))

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

hocanında IPsini alırız.çekeriz sonra formatı.

sorun mu yani.öğretmenlerin nerdeyse hepsi lamer :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingersGate
    KingersGate's avatar
    Erkek
    benim arkadaş bu işi bitirdi hocalar not defterine almıyolar onlarda çünkü bilgisayara girilen not neyse odur yani hocalar notu düşüremiyolar bile yazılıları falan ögretim üyesi tarafından direkt kayıt yapılıyo bilsa şifreyi elinle bile çözersiniz bizimki sadece c yapmışlar en fazla 3 karakter oldugu söyleniyo!  

Eskiden Böylemiydi !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

tamam arkadaşlar bilgisayardaki kayıtlı şifreleri proagent kullanarak ele geçiricem.peki sonra bilgisayara  girmek için prorat,turkojan gibi pro lar mı kullancaz.bu prgramlarda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım etmelerini bekliyorum
    saygılar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay_666
    cagatay_666's avatar
    Erkek

ya millet ben bu yüzden disiplinlik olmuş bi adamım

bigün bizim erdal denen piçin odasına daldık tabii 2 kişi içerde 3 kişi kapı onünde hoca avında
    neyse girdik bilgisayara
    keylog ve server kurduk tam işimiz bitti derken o a.q.mun makinası (kağnı gibi oluyo zati bütün hoca bilg.leri) takıldı tabi biz de donduk kaldık koskoca öğle tenefüsü boyunca buna uğraşmıştık tabir caizse ebemiz ...kilmişti.. (bu arada bizim salaklar gitmiş kantinde dondurma yiyo.) erdal denen göt içeri girmezmi adi herif azımıza sıçtı bide disiplin
    bütün okula madara olduk...(ama bide yapsaydık manyak olacaktı devamsızlık(19,5)= 0 manyak süper olacakti ki olmadı)

siktir et sınıfta  kal ama uğraşmayın okul bilgleri ile

YA TAM SUSTURURUM YA KAN KUSTURURUM
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

Ip yi  alıyoz  okulun bilgisayarınada 1 güzel  giriyoruz ama Admin olarak deil aval aval bakınıoruz Admin olarak nasıl girilebilir?

''School is nothing without fucking''

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    evet beyler bilgisayara admin girişi nasıl yapıcaz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
    yardım etmiyecek arkadaşlar konuya saçma cevaplar yazmasınlar  pls
Toplam Hit: 8854 Toplam Mesaj: 29