Okulun Bilgisayarlarıan Girmek(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

dostan girebilirsin benim bildiğim forumdan konuyu bende takip ediorum  bu işlerden anlayan birinin cvp'ını beqliorum arkadaş gibi lütfen yardım bizim okul  okul deil gazino bilg. hocası bile benim kdr çakmıo yani okulun up 'si war  trojanı da bastım ama giremiom lanet bilgisayara nasıl girilio yardım lütfen hangi pro veya nasıl 1 yöntemle : (

''School is nothing without fucking''

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

''Cvp larınızı Msn hack'e mi saklıosunuz böyle hayırlı 1 konuya wermiosunuz''  yararlı 1 cvp'ınızı beqliorz..!

''School is nothing without fucking''

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abicim bakin okul makinalarina girmek imkansiz gibidir... cunku router arkasinda firewall fln la korunurlar... uzaktan mudahale sizi asar... bunun yaninda eger adamin bilgisayarina olturuyosan bile sistem recovery tarzi programlari yok etmen lazim... yani tashakli isler... + zaten tum makinalarda backup i aliniyo + bi de onlari kagida - diskete cekiyolar ( ben yapiyodum o isleri ) o yuzden havada bulut not deistirmeyi unut... anca sinif baskaniysan fisleri verdikten soora dvmsizlikla oynarsin o da sifreyi kirican elinle, o programa giricen ( o gun yapabilirsin ancak, back up alinmadan ) dvmsizligini silicen geccen...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanskaans
    kaans
    kaans's avatar
    Erkek

öncelikle ilk cevap muskete,

1) Okulda LAN sistemi olacağından router vardır fakat internet varmıdır orası bilinmez. Bu yüzden adslmodem'in firewall'e görünmeden sistemde işlem yapmak pekala mümkündür.

2) Sistem recovery tarzı program var ise ; her gün yapılan işlemlerin kaybolması sözkonusudur yada programın pause edilmesi hiç bir hoca yada kişilik böyle bir programa ihtiyaç duymaz pause etmekle uğraşmaz.

3) Tüm makinaların backup alınma konusuna BİLSA okul yönetim sistemlerinde veriler tek bir yerde depolanır saat başı backup alınsın arkadaşın işini görüp odadan çıktıktan sonra onun düzelttiği halde kalır

4) Backuplar en mantıklısı gece alınır fakat bu da imkansız olduğu için mesai bitiminde eğer m.yard. yada sorumlu kişi uyuşuk ve yedek almakla uğraşmayacak br tipse muhakkak yedek alma işlemi aksatılır. 

// bu soruyu soran arkadaşım trojanmış keylogmuş. bunları geç. okul programının adını , sürümünü ve  verileri hangi dosyada depoladığını öğrenmeye çalış. yanına 1gblik yada daha düşük flash bellek götür  ve dosyaları kopyala. git evinde veya netcafede aç ve incele. //

Software Developer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

Bence Arkadaşım Bilsa Denilen Programı Bir yerden Temin Et sonra o programı kullan nasıl bişey die yani o program üzerinde çalış her şey bittikten sonrada Bir okul Çıkışı Okula Saklan Yani Kimseye Görünme Herkes Mesai Çıkışında Gider Sende İçerde Tek Kalırsın o Zaman İşini halledersin Eğerki okulda gece Bekçisi Varsa Bekçiyi Kafala Derim  Bence en Mantıklısı Bu

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hack_man
    hack_man's avatar
    Erkek

bunu bende denedim becerdim ama pc ögretmeni bana güveniyordu öle yapabildim  ilk bas yapacagınız şeyleri sıralıyorum

1-önce pc ögretmeninizin güvenini kazanın ve pclere yakın durun ve cok biliyormus havasına girmeyin devamli bişiler ögrenin ve siz cok şey biliyorsunuz gibisinden yag cekin

2-1iş halolduktan sonra heç ugrasmayın hocanız size bi görev verir o zaman hayal gücünüze göre halledersiniz yok görev vermesse bi disktek içinde trojen yada keylogger yedirin ve kendini kopyalıyan bi özellige sahip olsun bu spy cünki ag ile öteki pclere geçmesi lazım

3-evinize gidin ve pclere baglanın önce okulun modeminin freewall kapatın sonra pclerdeki norton ghsot gibi programları devre dısı bırakın ve pclerdeki d sürücüsünü mutlak kontrol edin ne var ne yok backup gibi dosyalar varsa kendine cek ve sil

4-pclerdeki sistemi geri yüklemeyi kapat aotu güncellemeyi kapat

5-programı önce editle yani içindeki notları

şimdi geldik en civcivli bölüme bizim okul bu kadar iyi korunmadıgı için hiç zorlanmadım yapacagım tekşey pclerde önce bi prb cıkartıp kendim temizlemek oldu o kadar okulda Notmatik denilen not ögrenilen bi dalga var onu 0lafım ve tekrar yaptım herkese 5 verdim ama ögretmenler not defterlerinden tekrar gecirdiler bu konuda yakalanmadım alnımın akı ile 5hafta boyunca tüm ögrenciler sevindiler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    şimdi güzel kardeşim okulun pc ye girdin diyelim eğer okul notlarını excel de hesaplıyorsa mudahele edebilirsin aksi takdirde pek birşey yapamazsın...neden ?...meb in özel yazılımını kullanıyorsa okul senin yapabilceğin tek şey programın verilerini çekmek sonra meb in o özel yazılımından birtane edinmek gerekir sonra o dataları programda açıp notlarını düzeltip kaydedp kaptacak ve tekrara okulun pc lerine upload edeceksin....2.si anlamadığım konu bir pc ye girmekle okulun pc sine girmek arasında ne fark var çözemedim...okulun pc sine girerken il muhaber kağıdı sabuka kaydı gibi belgelermi istiolar....Dediğim gibi excel kullanılıosa şanslısın..bizim dönemimizde excel vardı biz onun için çok şanslıydık :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
Toplam Hit: 8851 Toplam Mesaj: 29