Okuma Kitabı Tavsiyesi
-
George Orwell 1984 ü kesinlikle okumalısın.
Şeytan ve Şair'i okuyabilirsin edebiyat vs ilgin varsa.
J.Cristoph Grange nin kitapları güzeldir.
Dan Brown'ın tüm kitaplarını soluksuz okuyabilirsin.
Bilgisayar vs meraklıysan Ernst Cline Başlangıç güzel kitaptır.
Fantastik şeyler seversen Gölge Savaşçıları serisi güzelmiş...(Ben o seriyi okumadan kardeşlik savaşcılarını okudum ve kardeşlik savaşcıları çok harika)
Kara Elf Üçlemesini okuyabilirsin.Birşeylerde öğreneyim dersen George Orwell Dan Brown oku gerçi okudğun her kitapdan birşeyler öğrenirsin zaten
-
bir çizik atalım..
bu arada kürk mantolu madonna kısadır okuması kolaydır ve müthiştir.
-
Kafka
-
Teşekkür ederim tavsiyeler ve öneriler için şimdi hakan günday okuyan yok mudur?
-
şurda bi notum olsun bende arıyorum .
okumam biraz kötüleşmiş geçen gün uzun bi yazı okurken farkettim biraz tekrar akıcılaştırmam lazim :)
-
BLank bunu yazdı
Teşekkür ederim tavsiyeler ve öneriler için şimdi hakan günday okuyan yok mudur?
Kinyas ve Kayra iyidir.
-
mizahi bunu yazdıBLank bunu yazdı
Merhabalar mizahi
hiciv tarzı kitap veya son.günlerde okuduğunuz çok beğendiğiniz kitap tavsiyeniz varmıdır? Okuyabileceğim
aşklı böcüklü sevgili olmasa daha keyifli okuyabilirim kişşsel gelişim içeren
Daha önce pek fazla kitap okumadım en son lisedeyken okumuştum... kitaplara ısınmak.istiyorumhocam konuyu direk bana acmissin. merhabana karsilik vereyim dedim.
merhaba BLank!
Bsbsbbsyzuuz
-
BLank bunu yazdı
bak şimdi hakan günday dedin kalbimden vurdun beni,
çok sevdiğim yeraltı edebiyatı özelliği taşıyan nadir yazarlardan birsidir, anlatım dili çok sürükleyicidir, çoğu zmn bi oturmaya vaktin varsa 50 sayfa okursun, KİNYAS&KAYRA en bilinen eseridir, şuanda yeni çıkmış daha adlı bi romanı var, ben kinyas ve kayra , azil , ve piç okumuş biriyim ve ilk olarak kesinlikle kinyas ve kayradan başka kitabda okdr güzel örneklemeler varki hayata dair, bazılarını kağıda yazıp masamın üzerine yapıştırmışlığım var, bende senin gibi kitap okumayan birsiydim, askerde alıştım ilk başladığım kitapda jack londo'nın-martin eden dı daha sonrada bi arkadaşın tavsiyesi ile kinyasvekayra yı okudurm emin ol okuma şevkimi bu kitapla başlatmış oldum beni şahsen çok etkiledi, daha sonrada azil!i okumanı öneririm..
-
İnsanlardan Tanrılara Sapiens var hocam gayet güzel ir kitap. Onun dışında Prens var machiavellinin insanı düşünmeye iten bi kitaptır.
-
BLank bunu yazdı
Hakan günday nasildir? Varmıdır okuyan seven
piç ve zargana kitaplarını okudum gayet güzel farklı bi anlatımı var ama okutuyor kendini.
birde mizahi hiciv tarzı arıyorsan umut sarıkayanın 3lemesini oku hocam. güzel şeyleri anlatıyor.