"Okuma Yazmamız Yok"
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
'' Türkiye'de lise mezunu adam ABD'de lisede ders verebilir. '' derler genelde.. ilginç :|
Belkide Bu Yüzden Bizi Avrupa Birliğine Almıyorlardır Hoca Ne Dersin ? -
laik olduğumuz şekilde yönetiliyoruz baska bisey deil : | -
bkz: ardahan 1992 de il olduğunda doğu ve güneydoğu anadoludaki En yüksek okuma yazma oranına sahip ilken şimdi Öss'de sonuncu olmasından başka birşekilde duymuyoruz ismini. Yozlaşıyoruz konusunda ise verilen cevapları görmüştük. Ardahan kendi ilim olduğu için örnek verdim ama hele daha 80 yaşındaki adam benimbilmediğim konuları, yahut ta benim bilmem gereken konuları benden iyi biliyorsa eğitim sistemi zaten batmış demektir.
Neyse EmirReis çok güzel açıklamış bence.
edit: Sırf bu yüzden milli eğitim bakanı olucam amq:D normalde istemediğim bir meslek ama amaç gelecek nesiller iyi yetişsin:D
-
helal abicim walla uzun yazıları hiç okumam ama seninkini bir çırpıda okudum walla çok insanın duygularına tercüman olmuşsun
emirreis den alıntı yapacaktım unutmusum ama harbi güzel yazmıs -
bir istatistiklik sonucu T.C de 8 kişiden birine bir kitap düşüyor bu istatistiği şu şekilde yorumlarsak. bir kitap okumakla 7 kişiyi geçsersen x kadar kitapta kaç kişiyi geçersin? mantığı bile bence yetmesi lazımken hala okumamakta ısrar etmek bence çok ama çok garip.
birde bunun üni öğretim görevlilerinde bile çok düşük olduğu bir gerçekken üniversitedeki eğitimden ne beklersiniz?
-
Esquire bunu yazdı:
-----------------------------bir istatistiklik sonucu T.C de 8 kişiden birine bir kitap düşüyor bu istatistiği şu şekilde yorumlarsak. bir kitap okumakla 7 kişiyi geçsersen x kadar kitapta kaç kişiyi geçersin? mantığı bile bence yetmesi lazımken hala okumamakta ısrar etmek bence çok ama çok garip.
birde bunun üni öğretim görevlilerinde bile çok düşük olduğu bir gerçekken üniversitedeki eğitimden ne beklersiniz?
-----------------------------bence bu istatistik biraz abartı ama neyse. tabii bu kitapların ne tür kitaplar olduğu vardır heralde istatistiklerde.
-
sirpence bunu yazdı:
Esquire bunu yazdı:
-----------------------------bir istatistiklik sonucu T.C de 8 kişiden birine bir kitap düşüyor bu istatistiği şu şekilde yorumlarsak. bir kitap okumakla 7 kişiyi geçsersen x kadar kitapta kaç kişiyi geçersin? mantığı bile bence yetmesi lazımken hala okumamakta ısrar etmek bence çok ama çok garip.
-----------------------------bence bu istatistik biraz abartı ama neyse. tabii bu kitapların ne tür kitaplar olduğu vardır heralde istatistiklerde.
-----------------------------biraz abartı bile olsa okuma oranı çok düşük olduğunu kabul ediyorsak yine önermem doğru:)
-
Bizim okulun duvarında cok ama cok güzel bir resim var...
yıl 1920
İngiliz askerleri gazete okuyorlar... ve altındada bir yazı yazıyor...
Yıl 1920... Onlar tarihi okurken, biz o tarihi yazıyorduk...
Ve onlar okumaya devam ettiler, Durmadılar, Okudular, Çalıştılar...
Şimdi ise biz, Onların ürettikleri ile yetiniyoruz...
Kaldıki türban gibi bir meselemiz varken kim siker okuyanı...
-
Esquire bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
Esquire bunu yazdı:
-----------------------------biraz abartı bile olsa okuma oranı çok düşük olduğunu kabul ediyorsak yine önermem doğru:)
-----------------------------oan zaten kimsenin işe dediği yok. Amerikada millet haberleri gazeteden okur burda gazeteler satılmaz. hatta bi kaç ay önce bi haber olmuştu da şaşırmıştım gazete konusunda haberi bulabilirsem atacam. okumayan bir milletiz ne yazık ki?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bizim okulun duvarında cok ama cok güzel bir resim var...
yıl 1920
İngiliz askerleri gazete okuyorlar... ve altındada bir yazı yazıyor...
Yıl 1920... Onlar tarihi okurken, biz o tarihi yazıyorduk...
Ve onlar okumaya devam ettiler, Durmadılar, Okudular, Çalıştılar...
Şimdi ise biz, Onların ürettikleri ile yetiniyoruz...
Kaldıki türban gibi bir meselemiz varken kim siker okuyanı...
-----------------------------o resmi gönderebilirmisin? biraz şu saçma mailler yerine adam gibi bi mail atsın millet birbirine.