Okumak İle Okumamak(İsrail İle Filistin)
-
ShockMan
Peki ben cevabı mı aldım bana bu kadarı yeter.Bu konuyu her zaman ulasabilcegim bir yerde saklıcam çünkü sana ilerde zamanı geldiginde bu postu hatırlatıcam.
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
ShockManPeki ben cevabı mı aldım bana bu kadarı yeter.Bu konuyu her zaman ulasabilcegim bir yerde saklıcam çünkü sana ilerde zamanı geldiginde bu postu hatırlatıcam.
Sebebini Öğrenebilirmiyim... Nedenmiş o, Ben İsraili Sevmiyorum yahu, Bi gün Yanlışlıkla Seviyorum Diyeceğimimi Umuyorsun. :) Çok Beklersin. Ama Sakla Sen Bi gün işe yarayabilir. Allahım Yarebbim. :)
-
İsraili sevip sevmemen zerre umumrada mı sanıyorsun.Şimdi okuyanar anlamaz ama sen iyi bilirsin "görünmyen hedefleri" güzel insani çıkışlarının yanında süs bitkisi niyetine sebebi bu.
-
BAAL bunu yazdı:
İsraili sevip sevmemen zerre umumrada mı sanıyorsun.Şimdi okuyanar anlamaz ama sen iyi bilirsin "görünmyen hedefleri" güzel insani çıkışlarının yanında süs bitkisi niyetine sebebi bu.
-----------------------------He Hoca He Bir Konuda Görünmeyen Hedef Vardı hatırlıyorum, Arayıp Bulma Burada Harfi harfine yazacam.
Köy Korucusunun biri, Telsizi Mandallamadan Kahramanlık Ediyor, Askere Haber salmadan Direk Sıcak Çatışmaya giriyor Bir Grup Teröristle, Teröristler Karşılık Ateş Açınca adam, Evine Sığınıyor, Ve Ardından Gelen, Roket atarlı Saldırıda Viraneye Dönen evde Bebeklerde Ölüyor.
Bunu diyorsun değilmi. Hoca Merak etme Ben ne dediğimi biliyorum. Orada Bebekleri Pkk nın bile Bilerek Hedef Görerek Öldürmeyeceğini Söylemiştim, Söyleme Nedenim ise, Bazı Yayın Kanallarının Pkk Bebek Katili Şeklinde Yazıları idi. Peki Bu tür Bir Propaganda Pkk dan halkı Soğuttumu, Dayatmalara Devam Ettikçe Halkın Pkk ya Daha Çok Destek kaydırdığıda Görülüyormuydu. Bak günümüzde de Ortaya Çıkan Çok gizli mit Belgeleri Sızmış Basına, Kontr Gerilla Ve Pkk İş birliği Bahsediliyor Bas bas haberlerde.
Olan Fakir Halka Oluyor, Akıllı olup, Bize Oyun oynayanların Oyunlarını Boşa Çıkarmaktan kasıt Yazılarım Olmuştur. Alnım ak Başım Diktir.
Sen neden Böyle Pis Pis Bunun Peşine Düşmüşsün Alabilirmiyim Cevap. İnan bana bana yakın oldukça Hakkımda Çok Daha ilginç Şeyler Öğrenebilirsin. ;)
Not... : Gerçek olandan Kaçmayın arkadaşlar, Her Daim Gerçekler le İlişkilendirin hayatınızdaki anlarınızı, Kimseye Eyvallahımız Olmasın, biz Biziz, Bizi Kimsede Yıkamaz Bölemez Allahın İzni ile, Baal Dahil Küçük Kardeşlerimize Kızarak Değil, Öğreterek Yanaşınız. Burası Türkiye. Hepimizin Tek Yurdu.
Sana Dargın Yada Kırgın Değilim BAAL Ancak, Senden Böyle Bir Çıkışı Bana Karşı yapabileceğini Ummazdım Açıkçası.. Neyse Canın Sağolsun yinede.
-
wert kardeşim çok güzel bir konuya değinmişsin.
şeriatin yobazlığın kol gezdiği 1 tane ülke yoktur ki kendisini emperyalizme karşı savunabilsin. o yüzden Laikliğe Atatürk'ün kazanımlarına sahip çıkalım diye uğraşmıyormuyuz ?
sadece dua ederek bir ülke kendisini savunamaz. en somut örneği bugün yaşananlar.
-
hocam güzel yazmışsın ellerine sağlık.Ben de bir iki bişey ekleyeyim;Artık filistin için yapılabilecek pek bişey yok.En azından bizler çok şey yapamayız.Şu anda İsrail'e dur diyebilecek tek ülke Amerika..Oda seçimlerinde bile İsrail'e tam destek diyor.Zamanında yahudilerden sabun yapan Almanya şimdi bu adamları destekliyor.Ha İsrail'in oyununu bozmaksa meselemiz gerçekten filistini bırakın kendi ülkenize bakın.Yarın birgün başımıza gelecek olan şey bugün filistinin başına gelenlerdir.İsrail veya Amerikan mallarını boykot etmek Türkiye gibi bir ülkede saçma olur.Nedenlerini sadece önüme bakarak söyleyeyim.Bilgisayar Amerikan,Kamera fransız vs vs.Bu malları boykot edersek kullanacak çok şeyimiz kalmaz.Çünkü doğru düzgün birşey üretmiyoruz.
-
amına koim ne coca colaymı$ bee abd ırağı skerken de abd ye yardım ediomuşmuşmuş
israil filistini skerken israil e yardım ediomuşmuşmuş :D
amuha koim bu şirket nasıl kar edior acaba:| kaldıki yıllardır israil le e coca cola papaz zaten.coca cola girmiyor anti-sepmtizm yüzünden israil e.bizim ümmetçi lamerlerde ağzından salyalar saçarak saldıyor coca colaya :D
ahah karfur ve şampiyon fransiz malı o da ayrı mesele tabi.. -
düşüncelerine kesinlikle katılıyorum.. din lazımdır evet ama dine bu kadarda bağlı kalınmamalı..
-
Markalar arasında,alabileceğim ürünlerin Türk yapımı olanı varsa öncelikli tercihimdir.
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------düşüncelerine kesinlikle katılıyorum.. din lazımdır evet ama dine bu kadarda bağlı kalınmamalı..
katılıyorum