Olay Olay ATATÜRKCÜ Düşünce Dernegi
-
KaRaKuLe bennini sikiim
-
yaw türkiyede niye DİN diyince H.Z.MUHAMMED diyince rahatsız olan bir kesim warki.
karakule demişki;
Kuran-ı Kerim olsa böyle dağıtmazlar be yada Peygamber efendimizin hayatı yada veda hutbesi yazık....
kendini ATATÜRKÇÜ sananlarda hemen küfrü basmış , siz değil ATATÜRKÇÜ düşünce derneği, ATATÜRKÜN düşüncelerini anlayamazsınız bile . sırf hava olsun die ATATÜRKÇÜ geçiniosunuz
-
tartışmalarda seviyemizi koruyabilsek büyük mesafe katedeceğiz ama maalesef.
arkadaşlar herkes farklı fikirlere sahip olabilir herkes aynı fikre sahip olsa dünya ne kadar sıkıcı olurdu.
bu ülkede gökkuşağının renklerini taşıyorsak ne mutlu bize
sen sağcısın o solcu şu dinci bu dinsiz
herkes kendi fikrini sever elbette
Atatürkçü düşünce derneği Nutuk dağıtıyor ne güzel.
keşke birileride çıkıp Kuran dağıtsa ücretsiz olarak ve birbirimize anlayışla yaklaşsak
ama unutmamak gerek birileri nutuk dağıtıyor diye yada incil dağıtıyor diye Kuran dağıtmak yanlıştır.
bir müslüman olarak ihtiyacı olanlara parası olmayanlara ulaştırmak için dağıtmak gerekir
yoksa iş sidik yarışına girer -
abi o mevzuyu şahsen bende savunurum.yani içinde bulunduğumuz kötü durumdan tabiki nutuk sayesinde çıkabiliriz ama ondan daha büyük şeylerde var
kuranı kerim ya da veda hutbesi karakulenin sölediği gibi.bunlarda dağıtılsa güzel olur ama neyse adam dağıtmış sağolsın -
yanlış anlayıp dalmayın a.q Karakule din açısından bahsetti.Nutuk kitabını hemen hemen hepimiz okumuşuzdur.gerek yok dağıtmaya herkeste var zaten.sölediği şey din kitapları verilse daha doğru olur.
-
biraz kalın bi kitap ama yazın boş wakti olanlar kaçırmasın o kitap ta ATATÜRK ü bulursunuz
-
karıştırmayın atatürkle dini allah allah
-
ABİ 2 SENE ÖNCE KURAN I KERİM DAĞITILMIŞTI. MECİDİYE KÖYDE TAKSİMDE ÜSKÜDARDA YANİ İSTANBULDA 100 LERCE PANKART ASTILAR ŞU NUMARAYI ARAYIN KURAN I KERİMİNİZE YOLLAYALIM DİYE. HATTA MİLLET DE ALSIN DİYE BEN 1 TANE ALDIM BAZI ARKADAŞLARIM 5 ERTANE ALDILAR LÜTFEN BİRAZ KAFALARIMIZI DIŞARI ÇIKARALIM. Bİ HABER YAŞAMAYALIM.
-
NUTUK UNDA DAĞITILMASI SÜPER Bİ ŞEY KİTAP ÖNEMLİDİR (SÜPER Bİ ŞEYDİR O ANI YAŞAR GİBİ OLURSUN HİÇ GİTMEDİĞİN YERLERE YOLCULUA ÇIKARSIN ) BENDE Bİ TANE İSTİYOOOOM.
-
öncelikle exploit25 avatarınla kendini anlatmışsın ki senin sklcek bi beynin bile yok ki bana böyle bi ithamda bulunmuşsun. Ne oldu söylediğim sana çok mu koydu? Benim evimde olan Atatürk resimleri kadar kimsenin evinde yoktur tamam mı ama Atatürk yada herhangi bir kişiyi ne dinimden ne Peygamberimden ne de Kitabımdan üstün tutmam.
Toplam Hit: 3440 Toplam Mesaj: 29