Olay Olay ATATÜRKCÜ Düşünce Dernegi
-
kardeş konunun başlığına bak atatürkçü düşünce derneği kitap isteyen herkese nutuk kitabını gönderiyo diyo istemiyosan git islam kitapları oku yada ara bana göndermeyin istemiyom de ya allah allah :))))
-
KaRaKuLe ARKADAŞIMA KATILIYORUM BU ARADA RESİM OLMAK NE OLUYO Kİ HAYATI ÖNEMLİ. RESİMDEKİLER O AN Kİ SAHTE GÜLÜCÜKLERDİR. AMA OKUMAK LAZIM HER NE OLURSA OLSUN Bİ KONU HAKKINDA GÖRÜŞ BİLDİRMEK İÇİN OKUMAK LAZIM. BEN NUTUK U OKUMADIM. AMA MUSTAFA KEMALİN SÜPER ŞEYLER YAPTIĞINIDA BİLİYORUM. (İLK DEFA AÇIKLIYORUM BU DEVİRDE SÖYLEYENİ 10. KÖYDENDE KOVUYOLAR)BEN İMAM HATİPLİYİM. PEYGAMBER EFENDİMİZ HAKKINDA 10 DAN FAZLA ESER DEVİRMİŞİMDİR. AMA NUTUKU AZIM SULANARAK OKUMAK İSTİYORUM. ÖNDER İNSANLARIN HAYATINI OKUMAK MUTLAKA Bİ ŞEYLER KATAR KİŞİLİĞİMİZE. KOÇ BURCUMDAN OLMALİ Kİ BİRAZ GERİ PİLANDA DURMAYI SEVERİM. NEYSE BEN SUSTUM. SIRADA Kİ YORUMA GEÇELİM. :)
-
hoca pm attık uyardık hala aynı mesele büyük harfle yazmayı ne zaman bırakıcaksın ?
-
BIRAKTIM ÜSTAD TAMMA SAKİN OL TÖBE ETTİM.
-
HERKEŞLERDEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM BİDAHA BÜYÜK HARFE TÖBE ETTİM.
-
pardon harbi malım ben yanlışlıkla oldu :)
-
öküzsün fatih.hrbiden öküssün :D
-
arkadaşlar Kuran'ı Kerim in öle sokakta veya başkalarının elinden dağıtılması kadar tehlikeli başka bişi yok çünkü o kadar çok din istismarcısı varki yalan yanlış tercümelerle insanları çok yanlış yönlendirebilirler
Toplam Hit: 3439 Toplam Mesaj: 29