folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öldürdü Ve Etini Yedi

Öldürdü Ve Etini Yedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    katilimiz bile özenti a.q.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ieizhtzeihtzner
    Ieizhtzeihtzner's avatar
    Erkek

AF !

Herseye,herkese af çıkar.Katila,hortumcuya,kapkapcıya,teröriste,tecavüzcüye,hırsıza,dolandırıcıya,ama tek öğrenciye cıkmaz.Çıkmasın efendim ögrenciler calıssın,akılları basına gelsin dimi atılsınlar okuldan,egitim ögretim hayatları ellerinden alınsın daha sonra katillerimiz,hırsızlarımız,teröristlerimiz cksınlar onlarda bizim insanımız degil mi onlara bir tek sans vermek lazım cıksınlar tabi cıksınlar a.q bir taraftan egitim hakkı elinden alınan gençler diger taraftan katiler ikiside aynı pardon lan ne aynısı katiller bizim insanımızdı degil mi sans vermek lazım adam nede olsa alısmıs bir kere duramıyo sıkılıyo hapiste cıksın dısarı dograsın milleti,sucsuz gunahsız yada suclu gunahlı birinin bu sekilde öldurlumasi kabul edilmez.Ama bizim hukuk sistemimiz bir sans daha verir bir kişi daha öldurulsun diye,bir kişi daha dolandırılsın diye,bir kişi daha kapkaca ugrasın diye,bir kişi daha tecavuze ugrasın diye,bir askerimiz daha sehit edilsin diye.

Sana gelince

Ögrencisin olm sen memlekete ne yararın olucak atıldın defol seni vatan haini kaybol.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    taşak geçtiginiz konulara biraz daha dikkat edin, marjinal görünmek adına yok "yarasın" yok "ben olsam bende yerdim" gibi lafların yerine o cesedin en yakın akrabasıda olabilirdim diye düşünün pc başına oturup götünüzle yazmayın azcık düşünün...

all this pain is an illusion...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    etin kilosu kaçpara olmuş adam haklı.cinayetten günah işlemiş bari israftan işlemeyim demiş :p

www.atsizcilar.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    dengesiz bunu yazdı:
    -----------------------------

TorNaVida bunu yazdı:
    Afiyet olsun :) yarasın aslanıma :P

walla  pek de toşak gececek bi mevzu diil

sana göre değil :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:
    dengesiz bunu yazdı:an ole olsun

TorNaVida bunu yazdı:
    Afiyet olsun :) yarasın aslanıma :P

walla  pek de toşak gececek bi mevzu diil

sana göre değil :)

ole diyyorsan ole olsun ama insanın tuylerini ürperten bi haber hiçde komik diil

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek
    kendi zikini kesip yedireceksin.o zaman görür insan eti yemenin ne demek olduğunu.hoş buna insan bile denmez ya neyse aq.

neyse ne laannn....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Datlımıydı Lan Bari:P

Abi Oruç Kafasına Vurmuş Olabülü Arkadaşın ja:)

[22817//kaanabak]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    tamam insan etinin tadini bizde merak ediyoz ama kesip yiyecek kadarda manyamadik henuz yazik yaw kimsesiz olsa bare uzuleni olmasin :D

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek

Arkadaslar öyle herşeyi merak etmeyin.İnsan bilmediği bir tadı merak etmez.Örnek ben suşi yemeden önce nasıl bir şey oldugunu bilmiyordum.dolayısıyla tadını da merak etmiyordum.Yedikten sonra Yosun dalgası midemin içinde su ile birleşerek şişti ve 1 hafta rahatsız oldum.

Asıl söylemek istediğim ülkemizde o kadar çok sapık manyak ve katil var ki , inanın bu bilgiler halkımızdan saklanıyor.Buı olayda bile emin olun emniyet teşkilatında belki de yeni memur olmuş birisi işguzarlık yapmış galiba.Ben istanbuldayken neler neler duymuştum ne TV ne de gazetede çıkmadı.Aslında bu gibi konulara sansur gerekli.. 

Toplam Hit: 4938 Toplam Mesaj: 34