Öldürdü Ve Etini Yedi
-
katilimiz bile özenti a.q.
-
AF !
Herseye,herkese af çıkar.Katila,hortumcuya,kapkapcıya,teröriste,tecavüzcüye,hırsıza,dolandırıcıya,ama tek öğrenciye cıkmaz.Çıkmasın efendim ögrenciler calıssın,akılları basına gelsin dimi atılsınlar okuldan,egitim ögretim hayatları ellerinden alınsın daha sonra katillerimiz,hırsızlarımız,teröristlerimiz cksınlar onlarda bizim insanımız degil mi onlara bir tek sans vermek lazım cıksınlar tabi cıksınlar a.q bir taraftan egitim hakkı elinden alınan gençler diger taraftan katiler ikiside aynı pardon lan ne aynısı katiller bizim insanımızdı degil mi sans vermek lazım adam nede olsa alısmıs bir kere duramıyo sıkılıyo hapiste cıksın dısarı dograsın milleti,sucsuz gunahsız yada suclu gunahlı birinin bu sekilde öldurlumasi kabul edilmez.Ama bizim hukuk sistemimiz bir sans daha verir bir kişi daha öldurulsun diye,bir kişi daha dolandırılsın diye,bir kişi daha kapkaca ugrasın diye,bir kişi daha tecavuze ugrasın diye,bir askerimiz daha sehit edilsin diye.
Sana gelince
Ögrencisin olm sen memlekete ne yararın olucak atıldın defol seni vatan haini kaybol.
-
taşak geçtiginiz konulara biraz daha dikkat edin, marjinal görünmek adına yok "yarasın" yok "ben olsam bende yerdim" gibi lafların yerine o cesedin en yakın akrabasıda olabilirdim diye düşünün pc başına oturup götünüzle yazmayın azcık düşünün...
-
etin kilosu kaçpara olmuş adam haklı.cinayetten günah işlemiş bari israftan işlemeyim demiş :p
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
Afiyet olsun :) yarasın aslanıma :P
-----------------------------walla pek de toşak gececek bi mevzu diil
sana göre değil :) -
TorNaVida bunu yazdı:
dengesiz bunu yazdı:an ole olsun
-----------------------------TorNaVida bunu yazdı:
Afiyet olsun :) yarasın aslanıma :P
-----------------------------walla pek de toşak gececek bi mevzu diil
sana göre değil :)
-----------------------------ole diyyorsan ole olsun ama insanın tuylerini ürperten bi haber hiçde komik diil
-
kendi zikini kesip yedireceksin.o zaman görür insan eti yemenin ne demek olduğunu.hoş buna insan bile denmez ya neyse aq.
-
Datlımıydı Lan Bari:P
Abi Oruç Kafasına Vurmuş Olabülü Arkadaşın ja:)
-
tamam insan etinin tadini bizde merak ediyoz ama kesip yiyecek kadarda manyamadik henuz yazik yaw kimsesiz olsa bare uzuleni olmasin :D
-
Arkadaslar öyle herşeyi merak etmeyin.İnsan bilmediği bir tadı merak etmez.Örnek ben suşi yemeden önce nasıl bir şey oldugunu bilmiyordum.dolayısıyla tadını da merak etmiyordum.Yedikten sonra Yosun dalgası midemin içinde su ile birleşerek şişti ve 1 hafta rahatsız oldum.
Asıl söylemek istediğim ülkemizde o kadar çok sapık manyak ve katil var ki , inanın bu bilgiler halkımızdan saklanıyor.Buı olayda bile emin olun emniyet teşkilatında belki de yeni memur olmuş birisi işguzarlık yapmış galiba.Ben istanbuldayken neler neler duymuştum ne TV ne de gazetede çıkmadı.Aslında bu gibi konulara sansur gerekli..