Öldürülen 34 PKK"Lının Video Görüntüleri
-
Herkes Kendine Göre Haklı ama bence Ölüye Küfür Etmemek gerekir her ne olursa olsun
-
kevins o dediğin firat ipneler ajansının haberi
habere gelirsek tsknın sitesinde terörle mücadele haftalık şekilde lanse edilir
fıratipnelern ajansının haberine göre dağlıcadaki 36 pkklının haberinden bahsedilmemiş
ama haftalık arşivlere baksalar orda nah gibi mhlanmış haberi görecekler
-
bunLaRa aZ biLe ;)
-
bunlarin olulerini parcalaip pkknin kacis noktalarina magralarin kamplarina atican
-
video ya bakmadım ama intenet haber de 2tane resimlerini yayınlıyor
İşte o görüntülerden seçilmiş iki kare: -
bugün sabah saatlerinde 3Şehit daha verdik.Hemen hemen her çatışmada şehit veriyoruz ;(
Video daha önce izlediğim bi video değil ama izlerken çok keyif aldım ,bide orgazm sigarası yaktım hatta...
Dün gece yarısına kadar süren cobra ve süper cobra helikopterlerinin bombardımanından kaçtane leş çıktı acaba onu merak ediyorum ben asıl.100'e yakın o.cocuğunu Cumhuriyet Bayramı'na gölge düşürmek için operasyona hazırlanırken görmüşler sıkıştırmışlar ama mağralara :( Mını sktiğim mağralarına bi girdiler mi bi daha ölmuyo o.cocukları ne var bu mağralarda mına koyim yaa :@ Kuzay Irak'tan girmişler en son bombardımana ara verilmişti inşallah çıkışları olmaz ve inşallah daha fazla askerimiz şehit olmaz !!! -
süper bi olay bu ya vallahi pkk leşlerini görünce o kadar sevindimki bilemezsiniz
da bunları nie oyle toplamıslarki bir araya kedi köpegin önüne nie atmamıslar anlamadım.
-
KevinS bunu yazdı:
-----------------------------Herkes Kendine Göre Haklı ama bence Ölüye Küfür Etmemek gerekir her ne olursa olsun
----------------------------ben bunların ölüsünüde skym..bunları yetiştiren aileninde taaa sülalesinini a.q..çok iyi adamalrmış gibi ölüye küfretmemk gerekirmiş..ya hep senin gibi yumuşak zihniyetler yüzünde kaybediyoruz..ne küfretmycem a.q. ölü ölü bunlar s..kerim bile..1 sk gözümü kırparsam namerdim..arkadaşın yormunu okuynca fazla sinrlendim kusara bakamyın..banlanacaksakta önemi yok:)
-
orada olup yüzlerine tüküremediğim için çok üzüldüm ama.. öldükleri için mutluyum :)
-
xous bunu yazdı:
-----------------------------
haoşuma gitti be yokmu dewamı
-----------------------------
walla hic bir oldurme iyi degildir, ama hakliligi vardir...