Öldürülmesi Gereken Kız Modeli
-
1.Dişleri böyle ön planda olan
2.Çocuksu hareketleri olan
3.simit yedikten sonra dişinde susam kalan :))
4.Çapaklarını silen
5.Anlattığın şeyi hem dinlemetyip sonrada neden anlatmıyorsun diyen tipler tam bir ölümlüktür... muahah -
Kendini bişey zanneden tikky kızlardan nefret ediyorum
-
Benim asıl uyuz olduğum kız modeli kısacık etek veya body giyerler mal mülk meydandadır. Çok doğal ama birde oralarını buralarını çekiştirmeleri yokmu uyus oyluom haaa...
Asıl bunları asmak lasım hem açıyon hemde kapamaya çalışıon oldumu hiç -
bu tiplerin katli vacip tir arkadaşlar
-
Abi Çok Süper YA herkese benden +1 Çok güldüm bir gerçek bukadar keyif verirmi...
-
helal millet ağızınızdan bal damlıyo walla. hepinize tebrikler.
ben bide şu moda olayını anlayamadım.
diyelim ki bi kızla alışverişe çıktınız ve bi bluz beğendi. ama almadı. niye diye sordun. "çünkü bunun çok bi benzerinden sınıf arkadaşımda da var. yani ben biraz farklı bişiiler istiyom. öööle herkes gibi giymek istemiyorım." dedi. "peki şu buluza ne dersin" diye bi bluz gösterdiniz. "yiğreçsıın o geçen sene modaydı. şımdı moda pembee." diyo.
iyi de güzelim hem moda olsun hemde kimsede olmasın istiyosun. nasıl olacak bu?
bu kız milleti ne vistediğini bilmiyo walla. -
alayinin köküne kißrit suyu
-
yaw bide kendi tiki olmasına rağmen tikilere laf atanlar warya bide onlar
-
İki erkek aslan bir göl kenarında yatıyor ne güsel sohbet ediyolar biraz sonra bir dişi aslan geliyor
Bunu gören erkek aslanlar birbirine giriyor ve birisi kazanıyor dişi aslansa kazananla gidiyor bunlar hayvan haberiniz olsun
Yani doğanın kanunu
Kural 1 Cok güçlü olcan
Cok insan değil
Çünkü kızlar -
Alllahım allahım cok iyi yaatakmayın bukarad yaaa lazım bunlardan heryere birkac tane mutlaka valla bazen benim hosuma gidiyor bendede var öle bikac tip modellik yaptıgım yıllarda mankenler vardı yani sevgili falan olursun aslında katolok cekimleri için cok iyi giyinip gelmiştir
uff dersin tam ısırılcak model ama bi bulusma ayarlarsın ve o pizzacı der tamam dersin ve o gelir suratı bes karış ve öperken sanki yanakları rutubet kapmıs ve dökülmesin diye dikkat ediyor tarzı bir öpüş neyse gelelim sadete..........
ikinci bulusmada takıldıgım arkadaslarımla giderim böyle tiplerin yanına oda getirir ve biz sanki köy kahvesindeymiş gibi rahat oluruz hatta bi arkadasımın tabagı yaladıgını hatırlıyorum sanki o an evimizin bahcesinde oturormus gibi rahatızdır ara sıra küfür bile ederiz aramızda buna saskın bakışlarla karsılık verirler albette ve sok olup anlarlar... sunu unutmayın onlar azınlık ve kafaları baska birseye calışmıyor bırakın böyle kalsınlar.....
Toplam Hit: 14477 Toplam Mesaj: 59