Ölen Madencilere Allah‘Tan Rahmet Diliyoruz...
-
Arkadaşlar Şöyle bi baktığımzda hergun ölum haberi duyuyoruz ..nasıl istir bu yaa..:S Örn. Sitemizden Musket maden iscilerimiz askerlerimizi zaten demiyorum bile yani..:S Allah Hepsine Ganİ Gani Rahmet Eylesin Demekten Baska Bisi gelmiyor Elimizden Allah Ailelerine Sabırlar İhsan Eylesin Dileriz ki ..
-
30 saniyeliğine kahraman olmuşlar, tarihin başından beri canlılar doğuyor ve ölüyor işte, bir aynada gözlerime bir gökte karanlığa bakıyorumda... bilmiyorum :/
-
Drou söyluyorsun dostum ..
-
Yas günü bugündür. Yerin yedi kat altına o 30 canı bulabilmek için inemeyenler,şimdi yüzlerini çevirsinler yerin yedi kat altına.. O işçilerin alınları kömür karası, onları bu halde çalışmaya mecbur edenlerin yürekleri karalı..
-
Neden liman deyince
Hatırıma direkler gelir
Ve acık deniz deyince yelken?
Mart deyince kedi,
Hak deyince işçi
Ve neden ihtiyar değirmenci
Allahma inanır düşünmeden?
Ve rüzgarlı havalarda
Yağmur eğri yağar?
Orhan Veli Kanık -
İçler acısı bir durum,
-
mitokondri bunu yazdı:
-----------------------------
Yas günü bugündür. Yerin yedi kat altına o 30 canı bulabilmek için inemeyenler,şimdi yüzlerini çevirsinler yerin yedi kat altına.. O işçilerin alınları kömür karası, onları bu halde çalışmaya mecbur edenlerin yürekleri karalı..
-----------------------------Sana Yürekten Katılıyorum Arkadaşım .. ama söle bisi var ki suclu kim... :S ( taseron firme insaat firmasıymıs maden firması dilmis bunu biliyorum buda ölumun nedenimidir dusunmek lazım gercekten de.. :S ))
-
seçim malzemesi yapılan kömürler işte onda çalışan taşeron işçiler sermayeden yana bir hükümet ve işçileri köleliğe sürükleyen akp ne yüzle oraya gidiyor o cinayete sebeb sizin sermaye yanlısı tutumunuz değilmiydi hadi birdaki seçimde o kanlı kömürleri dagıtın ey halk sizde o kanlı kömürle çocuklarınızı ısıtın ölenlere allah rahmet eylesin.
-
hiç bir ihmalkarlık yok canım kendi kendine olmuş oyle pat diye nedensede boyle şeylerde ihmalkarlık olmaz filikaları deneme amaçlı insan öldürürler onda bile olmaz..
allah rahmet eylesin kalanlarına allah sabır mutluluk para versin
-
cinayet işlediler.
Madenciler kader kısmet ilişkisinden değil, iş güvenliğinin sağlanmamasından ve taşeronlaşmış embesiller yüzünden öldü.
-
Söylenecek söz yok...