folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ölen Madencilere Allah‘Tan Rahmet Diliyoruz...

Ölen Madencilere Allah‘Tan Rahmet Diliyoruz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin gerçekten çok üzüldüm çok üzücü bir durum işçilerimizin basına gelen ailelerinin çektikleri Allah kimsenin basına vermesin..

Ben bu insanları anlamıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

Basına Ve millete İhmarkarlık olmadğı yönde ne kadar doğru tartısılır ancak ortada 30 ölü var :S  30 Ölu B.k yoluna gitti bu bi gercek .. :S aldıkları 3 kurus para icin ..S:

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Yazıklar olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden otuz kişi üç kuruşun peşinde canlarından oldular.Malesef millet koyun olduktan sonra bu tabloları daha çok göreceğiz.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

her dakika yani dakkada bir metan gazı ölçümü yapılıyormus. bi anda metan gazı püskürmesi olmus. yalnız adam bu olsa bile tek basına patlamaz bi kıvılcım olması lazım o kıvılcımın nerden çıktığını bulunca ihmal mi değilmi anlaşılır diyor

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Son altı ayda kömür madenlerinde ölen emekçilerin sayısı 64 oldu.

Zonguldak'taki Karadon kuyusunda hayatını kaybeden 28 işçinin cesedi bugün yeryüzüne çıkarıldı.

13 Mayıs'ta Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Yörgüç Köyü'nde faaliyet yürüten Talya Madencilik linyit ocağında, 36 yaşındaki Süleyman Koç göçük altında kalarak hayatını kaybetti.

23 Şubat'ta Balıkesir Dursunbey'deki Şentaş Madencilik'te meydana gelen patlamada 13 işçi hayatını kaybetti. Yaralanan üç işçi daha sonra hastanede öldü. Toplam 16 emekçi hayatını kaybetti.

10 Aralık'ta, Bursa'daki Bükköy Madencilik'te meydana gelen patlamada 19 işçi hayatını kaybetti.

Son 2,5 yılda 180 madenci öldü
    Maden Mühendisleri Odası'nın istatistiklerine göre 2008'de 43, 2009'da 92 kişi madenlerdeki iş kazalarında hayatını kaybetti.
    Bu sayıya bu yılki kazalar da eklenince, toplam 180 kişi ediyor.

Türkiye hâlâ Maden Güvenliği Sözleşmesi'ni imzalamıyor

Türkiye, Uluslararası Çalışma Örgütü'nün (ILO) 176 numaralı "Madenlerde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesi"ni hâlâ imzalamış değil.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

UNKN0WN bunu yazdı:
    -----------------------------

Allah rahmet eylesin gerçekten çok üzüldüm çok üzücü bir durum işçilerimizin basına gelen ailelerinin çektikleri Allah kimsenin basına vermesin..

-----------------------------

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

Zonguldağımızın, Zonguldaklılarımızın Yüreklerini Ateşten Bir Kor Yaktı Bugün.

Bugün Zonguldağımızda Matem Var Acı Var Hüzün Ve Gözyaşı Var.

Umutla Bekleyişler Umutsuzlukla Bitti Bugün.

Gözleri Kalem Sürmeliler Yüzleri Kömür Karalılar O Gün Yine Umutla Girdikleri Ocağa Bugün Geride Sağsalim Çıkacakmı Diye  Bekleyenlerine Veda Ettiler.

Allah Rahmet Eylesin, Allah Geride Kalanlara Sabır Versin...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Yüreğime ateş düştü sanki çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

kaç kere o bölgeden böyle kaza haberleri kayıplar yaşadık.Yukarıda para babaları göbek semirteceğine üç kuruş daha fazla kazanayım iş güvenliği neymiş, işçinin hayatının ne önemi var diye düşünenler nasıl hesap verecekler merak ediyorum.

Onlar ekmek parası için ailelerini geçindirmek için ölümle burun buruna çalışıyorlar.

inşallah bir adım atılır başkaları hayatlarını kaybetmez aileler dağılmaz çocuklar babasız kalmaz :((((

Allah rahmet eylesin.

işte öyle
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin hepsine.

Toplam Hit: 2965 Toplam Mesaj: 24