folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ölen Sevgili"Ye Son Mektup...

Ölen Sevgili"Ye Son Mektup...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba Sevgilim,

Sana nasılsın diye sormuyorum.Çünkü biliyorum  ki benden aldığın onca ah'ın hesabını verdiğin için iyi değilsin.Yine de bende açtığın yarayı görmeni, nerede olursan ol bir kez daha kahrolmanı istiyorum.Bu son mektubumu da bundan dolayı yazıyorum...

Filmi en başa sarıyorum şimdi.Kaderimin bana attığı en büyük kazık olan seninle tanışmamış geliyor gözlerimin önüne.Tarih 14 Nisan 2004, günlerde Çarşamba... Gaziantep Üniversitesi Kampüsü yemyeşil ama olacakları önceden bilen Tanrı hüzünlenmiş olmalı ki ağlıyor sağnak şeklinde ve sen ürkek bir ceylan gibi etrafa bakınıyordun... Nasıl gelişti hala anlam veremiyorum.5 harfden oluşan sade bir Fatih ismim vardı ama anlam katmıştın herşeyime.Çünkü İstanbulum olmuştun bir kere... Ne güzeldi değil mi o günler?Dile kolay 2 koskoca yıl.İnsanların mutluluk diye isimlendirdikleri bu olmasın sakın? İşte oldu,oluyor derken 2006 yılına gelmiştik.Tesadüf diyeceksin değil mi? Aylar tekrar Nisan'ı, takvimler ise 14'ü gösteriyor.Ben yemyeşil parkalar içerisinde, elim tetikde gözüm ufukda iken;Sen ağzına hiç yakışmayan ve hala yakıştıramadığım o cümleleri kurdun ardı sıra...''Artık ben yokum.Elveda.''

Söyle artık beni durduracak bir güç tanıyormusun?Söyle bırakırmıyım bunu senin yanına?Ama olmadı bıraktım.Sonunda onuda yapmıştın bana.Farkında bile olmadan tıkadın beni hastanelerin en ücra köşelerine...

''Bir çözebilsem şu kelepçeyi,bir kaçabilsem şu tımarhaneden,bir karşına çıkabilsem de hesabını sorsam senden'' diye geçirdiğim 1,5 yılın hesabını nasıl vereceksin bana?

Tanrım bu nasıl bir tesadüftür?2008 yılının hüzünle ve gözyaşıyla yıldönümü var.Aylar tekrar Nisan'ı gösteriyor ve yine 14'ünü gösteriyor takvim karabasanlarımın.Acı acı çalan telefonumun diğer ucunda ağlamaklı tanıdık bir ses; ''Kardeşim O'nu kaybettik.Ölür iken bile kendini düşündü arkasından ağlayacakları düşünmeden...'' Nasıl yani, o artık yokmu diyemedim.Kaldım öylece.Gözlerimden kopup yanaklarımdan süzülen iki damla yaşa gömdüm seni o gün ve o gün aktın.Aktığın gün bittin.

Şimdiyi soracak olursan;Ölümünün üzerinden 1 sene geçmek üzere, yani sensiz bir yıla daha girmek üzereyim.Takvimlerin 14 Nisanını kopartıyorum artık.Nedendir bilmiyorum, hala ismini andığımda birşeyler düğümleniyor boğazıma,sesim titriyor poyraz yemiş sandallar gibi... Mezarını ziyaret etmek için bile Gaziantep'e gelemiyorum.Beraber yürüdüğümüz Kavaklık Parkını, Dürümcü Mustafa Abi'yi görürüm de seni sorarlar ve eskiye dönerim diye korkuyorum.Senden kopabilmiş değilim.Hala bir resmini yatağımın başucunda asılı tutuyorum hala...Unutamadığım için değil;Şereften yoksunca gidişini her hatırladığımda yüzüne tükürebilmek için...

Bu sana yazdığım son mektup.Öfkeli değilim sana, kin tutacak da değilim.Yanına gelmeme az kaldı zaten.Beni cehennemin kapısında bekle olur mu?

Senden son bir ricam olacak.Odamın karanlığında, bembeyaz tavanımda, gözbebeklerimin içinde yerin yok artık. Sesinin tınısını bile söküp atmış iken kulaklarımdan, ''Affet beni ne olur'' sayıklamalarını duymak istemiyorum artık! Yıldırım gibi üstüne düştüğün hayatımdan;Bütün anılarını da alarak siktir olup gidermisin?

Cehennemde görüşmek üzere!

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    Güzelmiş hocam..Fakat biraz sert..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Şimdiyi soracak olursan;Ölümünün üzerinden 1 sene geçmek üzere, yani sensiz bir yıla daha girmek üzereyim.Takvimlerin 14 Nisanını kopartıyorum artık.Nedendir bilmiyorum, hala ismini andığımda birşeyler düğümleniyor boğazıma,sesim titriyor poyraz yemiş sandallar gibi...

Harbi lafı koymus :)

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Güzel ama çok sert yazmışın dostum :/ 

Ben bu insanları anlamıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beğenmenize sevindim.Ancak sert olduğunu düşünmüyorum.Çünkü baya sadeleştirmiştim metni;) Orjinal halini tahmin bile edemezsiniz...

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    biraz daha yumuşatırsan sanırım daha iyi olacak hocam..çünkü gerçekten güzel bir metin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

çok sert olmuş hocam ama müstehak diyosan senn yanndayım tabi...

ayrıca bunu okuyan kız zaten intihar ederdi... 

Zugzwang
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    zndmn bunu yazdı:
    -----------------------------

ahahahaha :D:D katılıyorum hocam :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

yagiztektas bunu yazdı:
    zndmn bunu yazdı:

kenara kaydettim zaten örnek olsun ilerde bi kızdan kazık yersem öldürcem onu böle bi mektupla =) =P

Zugzwang
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    zndmn bunu yazdı:

yagiztektas bunu yazdı:
    zndmn bunu yazdı:

kenara kaydettim zaten örnek olsun ilerde bi kızdan kazık yersem öldürcem onu böle bi mektupla =) =P

aa bak bunu hiç düşünmemiştim iyi fikir ha :) xD
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    güzelmiş kanka gerçekten süper..
Toplam Hit: 2114 Toplam Mesaj: 16