folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ölen Sevgili"Ye Son Mektup...

Ölen Sevgili"Ye Son Mektup...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    gerçekten bunları yaşadıysan kaldırması çok zor.Allah kolaylık versin..

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    ilk defa tbt den birsey kopyaladim...

SYL 184
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Herkese tekrar merhaba,

Yazdığım bu yazının muhattabı yaşamadığı ve içimde ki nefret hala bitmediği için sert biraz.Ancak yazılanları iyi tahlil ederseniz -birçok şeyi yazamadım bile- ne kadar zor bir durumun ortaya çıkacağını sanırım daha iyi anlayacaksınız.Bundan önce de çok defalar mektup yazmıştım ama artık bu son mektupdur! Yaşadığım sevinç ve/veya üzüntüleri TBT'de paylaşmaya kendimi alıştırdığım için bunuda sizlerle paylaşmak istedim.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    hocam bunlar gerçek mi ? gerçekse cidden Allah sabır versin... zaten derinlerinde çok şey yattığı belli

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam bunlar gerçek mi ? gerçekse cidden Allah sabır versin... zaten derinlerinde çok şey yattığı belli
    -----------------------------
    Malesef demeye dilim varmıyor.Ancak maledef gerçek... Kalbimin tırmalanmasından bıkmıştım ki artık beynimide tırmalamaya başladı takvim yaprakları... Keşke matematiksel kombinasyonlar 14'ü bulmasa, 7*2 diyebilsem onun yerine... ama ben kendi çaremi ürettim.Her yılımı 364 gün olarak yaşıyorum.Her 1 Ocak'da düşüyor 14 Nisan... Tarih 2şer 3 atlıyor Nisan ayında...10,11,12,13 diyor ama pat diye 15'e atlıyor bilinçli olarak... :(

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 2118 Toplam Mesaj: 16