Ölen Sevgili"Ye Son Mektup...
-
gerçekten bunları yaşadıysan kaldırması çok zor.Allah kolaylık versin..
-
ilk defa tbt den birsey kopyaladim...
-
Herkese tekrar merhaba,
Yazdığım bu yazının muhattabı yaşamadığı ve içimde ki nefret hala bitmediği için sert biraz.Ancak yazılanları iyi tahlil ederseniz -birçok şeyi yazamadım bile- ne kadar zor bir durumun ortaya çıkacağını sanırım daha iyi anlayacaksınız.Bundan önce de çok defalar mektup yazmıştım ama artık bu son mektupdur! Yaşadığım sevinç ve/veya üzüntüleri TBT'de paylaşmaya kendimi alıştırdığım için bunuda sizlerle paylaşmak istedim.
Saygılar
-
hocam bunlar gerçek mi ? gerçekse cidden Allah sabır versin... zaten derinlerinde çok şey yattığı belli
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bunlar gerçek mi ? gerçekse cidden Allah sabır versin... zaten derinlerinde çok şey yattığı belli
-----------------------------
Malesef demeye dilim varmıyor.Ancak maledef gerçek... Kalbimin tırmalanmasından bıkmıştım ki artık beynimide tırmalamaya başladı takvim yaprakları... Keşke matematiksel kombinasyonlar 14'ü bulmasa, 7*2 diyebilsem onun yerine... ama ben kendi çaremi ürettim.Her yılımı 364 gün olarak yaşıyorum.Her 1 Ocak'da düşüyor 14 Nisan... Tarih 2şer 3 atlıyor Nisan ayında...10,11,12,13 diyor ama pat diye 15'e atlıyor bilinçli olarak... :(
Toplam Hit: 2118 Toplam Mesaj: 16