Öleyazmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:
    -----------------------------

doğuştan itibaren kör olanlar rüya görürlermi görüyorlarsa ne gibi şeyler görüyorlar rüyalarında renkler varmı ağaçlar insanlar ne şekilde görünüyor ?

birde aklıma takıldı doğuştan kör sağır ve dilsi olan insanlar nasıl düşünüyorlar içlerindeki ses nasıl onları yönlendiriyor

harbiden dostlar bunu açıklaya bilecek varmı ?

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

daha önce yaşanmamış bi deneyim rüyalarda yaşanabiliyor bi kaç kişi anlatmış zaten yaşamadan rüyanda gördüğünde aldığın duygu, haz vs ile yaşadıktan sonra olanlar tamamen aynı. rüyayı gören beyin, gerçekte yaptığımızda algılayanda beyin, bi fark yok. ama ölüm olayında bilemiyorum hiç öldüğümü gördüğüm olmadı ama yüksekten düşüp yere çakılıp ağzımın burnumun dağıldığını gördüm. ama ondan sonra hemen uyandım uyandığımda da baş ağrısı vs vardı. ölümle ilgili şeyleri beyin yaşatmıyor rüyada sanırım yani ölüm hissini. belkide gerçekten öyledir? 

yani bi yerden kafa üstü çakılsam, kafam dağılsa, saniyelik o olay. o anda beyin parçalanıyor ve his,acı diye bi duygum zaten olmaz. 

direk diğer tarafta bulurum kendimi. rüyada da böyledir sanırım direk uyandırıyor :/

ölüm sürecini yaşatıyor beyin ama. mesela damarın kesilmesi kanların fışkırması şiddetli olmasada hissettiriyor.

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    ben kendi cenazemi kaldırdım :|
    Hoca bende rüyamda ölüyorum ve adamlar benim hakkımda düşüncelerini söylüyor ben ölmemiş gibi onları duyabiliyorum..
    Ve sonunda kalkıp annemin ve kardeşimin yanına gidiyorum.
    Diğer düşme konusuna gelince bende çok sık oluyor ve her seferinde büyük bir irkilme ile kalkıyom..
    Birgün kalkamayacam die korkuyom aq :|

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
Toplam Hit: 3761 Toplam Mesaj: 14