Olmazsa Olmaz Dediğiniz Firefox Eklentileriniz...
-
SeoQuake
Delicious Bookmark
Noscript -
Bugmenot'ı şöyle anlatayım:Mesela x sitesine üye oldun eğer istersen www.bugmenot.com sitesine girip site adresi,kullanıcı ad,şifreni giriyorsun sisteme o sitenin kaydını yaptırıyorsun.Başka bir kullanıcı o x sitesine girdiğinde direkt kullanıcı adı yazılacak yere sağ tıkalyıp "bugmenot" ı seçtiğinde otomatik doluyor kutucuklar üyelik kaydıyla uğraşmadan siteden faydalanıyor.Dediğim gibi tamamen isteğine bağlı sisteme o sitenin kullanıcı adı,şifresini girmen.İstersen sadece bugmenot'ı yükle firefoxa senden önce birisi o x sitesine kayıt yaptırmışsa onun kullanıcısıyla giriş yapabilirsin.Çok hoş bir şey yapmış adamlar.Sen sadece yükle foruma gir bugmenota tıkla kayıtla uğraşmadan forumu dolaş :)
-
bugmenot'ı ben de kullanıyorum baya geniş bi dbsi var gerçekten de çok fazla site var genelde verdiği kullanıcı adı ve şifreler kullanımda oluyor
-
NoScript
AdBlockPlus
Bugmenot
-
Cooliris yükleyin sonra googleda bi resim aratın....
Flashgot > flashgeti mükemmel yapıyor...
Ie tab > siteleri internet explorerda görmek için, web tasarım için mükemmel
Noscript > olmazsa olmaz
Pdf download > işe yarıyor
Web Developer > tasarım için süper
-
flash player...
-
FE-BE backup tavsiye ederim temalariniza kadar herseyinizi backupleyin...
-
tekuna bunu yazdı:
-----------------------------
FE-BE backup tavsiye ederim temalariniza kadar herseyinizi backupleyin...
-----------------------------ben denedim onu ama berbat geldi kullanamadım işe yaramadı.
mozbackup diye ayrı bi program var eklenti değil küçük bişey zaten. asıl o super. tek dosya olarak istediğin yere yedekliyosun ve geri yükleyebiliyosun neyi mi? yerimlerinden eklentilerden vesaire aklına gelen gelmeyen herşey, geçmişin dahi. sonra format at geri yükle aha aynı eski firefox. atomu bile eksik değil.
-
(1)Download helper - Sitelerdeki videoları indirmek için (2)İdman cc - İnternet dowwnload manager eklentsi (3)Download status bar - İndirmeleri görev çubuğundan izliyorum (4)No script (5)Tema olarakta olmazsa olmazın - Noia 2.0 (ektreme)
-
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5641
Eklentisini kullanamadım. Bir kaç ayar yaptım kısayol tuşu falan ama kullanamadım.
Bir de Translator adlı eklentinin de Türkçe desteği yok galiba.