Ölmekte Olan Bir Zen Rahibi
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
Başkasına yük olmama mesajını en kötü bu şekilde verebilirdiniz. Hiç de çekici değil.
bu tür şeyler genelde bi sanat eseri olma amacı gütmezler konunun işlenişi de pek hoş olmasa dahi mesajı vermiş eğer daha iyisinin var olduğunu biliyosan bunu paylaşarak belirtmen daha yapıcı olur
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
Zen rahibeleri güzel olur mu lan :{
-----------------------------hem de çok
-----------------------------aldın mı la cevabını :)
-
Hmmm Enteresaaaan yok Hikayeye demedim, Muhabbet Muhabbet Enteresan Bayaaa ilginç. Çıkarılacak Ders Tahribatta Hikaye anlatan Pişman. :)))
Zen Rahipleri Hususunda Enteresan Bulgular Birleştirilebilir, Belkide Anlamı olmayan Hayatın, Anlam kazandığı Tek Nokta Ölüme İsteyerek Gitmek olabilir. Bilinmeyeni Karşılamak Hususunda da Bilinmeyeninde Kişiyi Artık ilgilendirmediği Durumlar olabiliyor Zannımca, Biranönce Kıyamet kopsada Ne Nereye yerleecekse Yerleşsin artık.
-
Mevlana oku bırakıcaksın bu zenleri bence
edit büdüt: okuyosanda eyv tabi hacım bilemem o kadarını tavsiye sadece :)
-
CrAzY bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
Zen rahibeleri güzel olur mu lan :{
-----------------------------hem de çok
-----------------------------aldın mı la cevabını :)
Ben böyle bişi bekliodm açıkçası :B:B
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
Ben böyle bişi bekliodm açıkçası :B:B
-----------------------------resmin üzerinde www.SersemceŞakalar.co.uk yazıyor anca orada oluyor bunlar malesef :) ama eminim tüm rahipler de öyle rahibeler istiyordurlar kiliselerde :D
-
pamuksuz gitiyse yazık orda işi zor
-
CrAzY bunu yazdı:
-----------------------------sen bunların filmleri seyretmemissin:)
-
CrAzY bunu yazdı:
-----------------------------Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------zen usta madem zensin sana bi koan sorayım..
şimdi mevlana bir gün talebesine şaplak atar ve sorar.söyle bakalım bu şap sesi senden mi çıktı ? benim elimden mi?
-----------------------------güzel soru devamı var mı ?
-----------------------------devamıda şöyle : talebe dönüyo hocaya bi şaplak atıyo. al diyo şimdi sen düşün nerden çıktı.ses?
(cevap bu yani başka bi cevap yok zaten soru saçma cevaptan ne bekliyonuz ki) ama mesnevi okuyun kitap baştan aşağı zen kokuyo..