Ölüler Konuşmaz Ki (Film İstek)
-
evet müridler bu filmi arıyorum elinde olan varsa paylaşabilir mi ya da ben bulurum bunu diyen var mı? :) baya bi aradım fakat bulduğum linklerin hepsi ölü çıktı. gizemliye özelden mesaj attım fakat ondan da ses yok henüz :( bi de konu açıyım dedim belki bulan biri çıkar. Türk korku sinemasının yapı taşlarındandır bu film.
şimdiden teşekkürler. -
Ehaha , dehşet bi film bu.. Googlevideo ya biri yüklemişti filmi sanırım yanlış hatırlamıyosam , link bulursam editlerim mesajı : )
-
konusu ne la ?
imdb puanı şeysi kaç :D
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------konusu ne la ?
imdb puanı şeysi kaç :D
-----------------------------
Süper film hocam korku filmi. Dur bulursak sende izlersin :)
-
Stigma bunu yazdı:
Ehaha , dehşet bi film bu.. Googlevideo ya biri yüklemişti filmi sanırım yanlış hatırlamıyosam , link bulursam editlerim mesajı : )
google video hiç aklıma gelmemişti çok teşekkürler :) buldum sonunda işte link isteyen izlesin :)
http://video.google.com/videoplay?docid=4133724403448590240 -
Sen benden önce bulmuşun : )
Rica ederim..
-
yok abü ya korku tarzım değil saçma geliyor bana zombiliyse bakarım değilse korkuysa birde bakmam :D
-
ahaha süpermiş.
-
hoca bu nası film ya ilk 15 dk sını izledim öyle bi sıktıki yok bugün ayın 15'i falan filan :)
-
böle mal bi film görmedim yaw. hortlak sadece gülüyo a.k böle korkutmamı olur
-
jayde bunu yazdı:
böle mal bi film görmedim yaw. hortlak sadece gülüyo a.k böle korkutmamı olur
-----------------------------sonlarına kadar izlediysen iyi ilk 15 dk da sıkıldım kapattım ben :) anca bugün ayın 15 i dio kawat.
Toplam Hit: 2443 Toplam Mesaj: 18