Ölüler Konuşmaz Ki (Film İstek)
-
türk filmi bu lan :)
hortlakta filmlerdeki bahcivana benziyor :D
-
1970 yapımı bir film bu ve çok çok düşük bir bütçe ile yapılmış..
Absürd öğeler zaman zaman komedi havası vermiyor değil ama zamanına göre değerlendirildiğinde ve de bütçe göz önüne alındığında gayet iyi sahnelerin de olduğunu farkediyor insan..
Göreceli tabii bi yerde beğenip beğenmeme falan ama yeşilçam korku sineması için önemli bir filmdir "Dead Don't Talks" : )
-
Sizleri Eraserhead'ı izlemeye davet ediyorum ve filmde ki bebeğin,o yıllarda nasıl yapıldığını anlatana yanında,hayatın anlamını aramağan ediyorum.
-
İzlerken çok sıkıldım :S
-
Can sıkıntısından izliyeyim dedik, korku desen değil, komedi desen o da değil,ilginç, boşa vakit kaybı.
+ O hortlağın gülerken ki tipine...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Can sıkıntısından izliyeyim dedik, korku desen değil, komedi desen o da değil,ilginç, boşa vakit kaybı.
+ O hortlağın gülerken ki tipine...
-----------------------------
Hocam haklısın belki ama arşiv niyetine tutuyorum elimde :) nede olsa bizim yapımımız her ne kadar şuan ki zamanda berbat görünselerde. Ama bizim sonuçta yani değeri var. :) -
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
Sizleri Eraserhead'ı izlemeye davet ediyorum ve filmde ki bebeğin,o yıllarda nasıl yapıldığını anlatana yanında,hayatın anlamını aramağan ediyorum.
-----------------------------Aslında Lynch in filmlerini yaparken neyin kafasını yaşadığını bulmak lazım : )