Ölüm Acı Birşey.
-
Allah rahmet eylesin....
-
Başın saolsun hocam mekanı cennet olsun.
-
The_Cure bunu yazdı
Hani her küçük çocuğun kahramanı babası olur ya, küçüklüğümden beri kahramanım dedemdi.
Normal dede-torun ilişkisinin çok çok ötesindeydi.
Sözün kısası, bu sabah kaybettik komutanımı.
Çok kötü bir durumdayım, dualarınıza sadece sağlığında değil vefattan sonra da ihtiyacımız var.
Her ölüm erken ölümdür Allah genç ölümlerini göstermesin bize.
kardes bana göre cok yanlis bir sey yazdim kahraman ve baba kelimesi bi arada kullanmak bana göre ters bir sey ben sahsen babami sevmiorum cehenneme gidersem de babama ettigim küfürden giderim o kadar diyorum deden icin se basin sagolsun
-
Allah rahmet eylesin. Başın sağ olsun Hocam..
Küçük yaşta kaybetmeme rağmen az çok anlıyorum acını ben de en çok dedemi severdim 10 sene olacak kaybedeli..
-
ben de 1.5 sene önce kaybettim. isin en kötü yani ise benim ismimi veren dedemin ölmesiydi.
zor isler bunlar...
-
Başın sağolsun.
Allah'ın insanda var olmayan sıfatlarından biri Bekâ'dır.İnsanın algı alanına giren her olgu(madde ve mana) bu dünyada yokluğa mahkumdur.
İslam bile buna dahildir,sonu vardır.İnsan tezatı olmayan bir şeyi algılayamaz.Sonsuz yokluğu düşünceden teoriye dökenlerin tezatı olan Sonsuz Varlık kavramıyla kulakları çınlasın.
İnsanın sevdiği birinden ayrılması dehşet verici bir şeydir,o yüzden İslam (bile -tüm durumlarda umutlu olmak dinidir-)üç gün yas tutmaya izin verir.
Yok oluşlar korkutmasın bizi,var oluşun alametidir.Allah o kadar büyüktür ki onu zaman ve mekan parametrelerinden bağımsız düşünmek hayalgücümüzü felce uğratır.
HuwelAsK tarafından 04/Ara/12 22:26 tarihinde düzenlenmiştir -
ben dedemi hiç görmedim acısı nasıl bişi bilmiyorum ama allah rahmet eylesin diyelim artık başınız sağolsun
-
Başın sağolsun..
-
Başın sağolsun
-
başınız sağolsun dostum, Allah rahmet eylesin.