Ölüm Acı Birşey.
-
Keşke benim dedem de ölse ama hala yaşıyor işte :(
-
DevilRullz bunu yazdı
Oha?
-
trampfd bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
Oha?
Neden "Oha" dedin ki? Ölmesini istiyorum işte ama hala yaşıyor.
-
kardeşim başınıza gelmeden anlamıyoruz malesef
-
The_Cure bunu yazdı
Hani her küçük çocuğun kahramanı babası olur ya, küçüklüğümden beri kahramanım dedemdi.
Normal dede-torun ilişkisinin çok çok ötesindeydi.
Sözün kısası, bu sabah kaybettik komutanımı.
Çok kötü bir durumdayım, dualarınıza sadece sağlığında değil vefattan sonra da ihtiyacımız var.
Her ölüm erken ölümdür Allah genç ölümlerini göstermesin bize.
Hocam Benim Dedemde Bir Başkaydı... Ondan Ötesi Yoktu Benim İçin Her Konumda 1. Sınıftaydı. Tanrıdan Bile Öteydi. Ondan Önce Zayıfta Olsa Dinim Yerindeydi ama O Vefat Ettikten Sonra İyice İsyan Ettim. O Günden Beridir Ateistim. Ne Olduğunu Bilmezdim o Zaman Ateistliğin. Sadece Ölümüyle Tamamen Bağlarım Kopmuştu Tanrıyla. Yolumun Az Kalsın İntiharla Kesişmesini Bile Hatırlıyorum o Zaman. Küçüktüm o Zamanlar. 10 Yaşındaydım Sanırım. Senin Acını En İyi Ben Anlarım Belki... Ne O Benden Ayrılırdı Nede Ben Ondan. Her Gittiği Yerde Yanındaydım. 1 Dediğimi 2 Etmezdi...
Edit : Anlatmakla Bitiremem O Adamı. Eminim Sendede Öyledir
IEFLaM tarafından 05/Ara/12 14:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Benim dede de bugun taburcu oldu kalp krizi geçirdi damarlar tıkalı anjiyo işe yaramadı ameliyatta yapamadılar risk çok diye resmen eve gönderdiler evde ölsün diye ...
Başın sağolsun..
-
Başınız sağolsun hocam.Ben de dün rüyamda annemin öldüğünü gördüm ağladım rüyamda resmen uyanınca da kötü oldum çok zor bir şey.