Ölüm-Kalım Web Tabanlı Strateji Oyunu Açıldı!!!
-
Bir şey soracam kozanaybar üyeliğini iptal eder misiniz ben edemiyorum benim yeni adım ozan denedim ama kozanaybar'ı silemedim inanmazsanız size pm'den şifresini bankadaki parasını falan söylerim bir hata da üyelik iptalinde haberiniz olsun
-
arkadaslar bu oyunda tek anlamadıgım nokta bu uye oldugumuz gruplar bize ne gibi + avantaj kazandıracak su an DashaQTeaM grubundayım bu bana ne kazandıracak
-
yaw bide birine saldırıyorsun aldıgın ganimeti daha harcayamadan hoop bi eleman gelmiş, senden almış oluyo elindeki altını.Şu saldırıya geçtikten sonra belli bir süre gidip gelmesi için zaman olsaydı çok iyi olurdu.
Ama arkadaşım ellerine sağlık güzel olmuş şu anda 23. sıradayım :)))
-
guvenlik kodunda sorun cikio
bide su altin gelme zamanini azaltsan iyi olucak cunku bu sekilde gelismen cook zaman alir :)
-
ya arkadaşlar bu oyuna birden fazla üye olup kendi kurduğun ülkeleri ittifak yapan varmı ? ben denemedim bi ara denerim ogame de olmuyodu belki bunda olur deneyin bakalım
-
460 üyeye ulaştık. oyun baya iyi gidiyo. reklam koyabileceğiniz yerler varsa www.olumkalim.com/images/banner.jpg eklerseniz sevinirim.
desteğinizle büyüyeceğiz :P
-
bende üye oldum bakalım uzaktan iyiye benziyo bizim frpcilerin hepsinede reklam yaparım ama önce bi deneyelim dimi?:) sararsa onlarıda çaarırım al sana reklam işte hade bakalım hayırlı olsun
-
Pic_Boy bunu yazdı:
guvenlik kodunda sorun cikio
bide su altin gelme zamanini azaltsan iyi olucak cunku bu sekilde gelismen cook zaman alir :)
evet güvenlik kodu sorun çıkarıyo giriyom ordakini doğru yanlış diyo bide para meselesi var para kazanmak için ooo çok zor -
hocam ne diim sardı beni oynarım ben reklamda yaparım hani bu arada grup olayı nasıl DashaQTeam dolu. tahribat olarak bi grup kurmayı düşünüyomusunuz
-
BEYLER BEN DAHA YENIYIM BU OYUNDA TAM SIMDI OYUNUN SITESINE GIRDIM.BANA BUNU BIR ANLATIRMISINIZ