folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ölümden Döndüm !

Ölümden Döndüm !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
      geçmiş olsun kardeş..  a.q.  şerefsizleri ne istiyorlar vatandaşımızdan ..!

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

way şerefsizlerr :@

geçmiş olsun kardeş :/

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun kardeş...Allah korumuş...

Bu vatanın ekmegini yiyip ihanet eden elbet bir gün ekmek yedigi yerden kurşunu yer... 

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Patlamanın meydana geldiği sırada aracıyla geçmekte olan Fatih Burak, "Ben arabamla geçerken yüksek gürültü ile patlama meydana geldi. Ses o kadar çoktu ki, aracımın hava yastığı patladı. Ne olduğunu anlayamadım. Bir kaç kişinin yaralı olduğunu gördüm" dedi. Patlama esnasında otomobilinden çıkmakta olan Murat Ağdağ ise, "Patlama nedeniyle çok yüksek bir ses geldi. Tam o sırada kapıyı açmıştım. Patlamanın etkisiyle saçlarım dibinden fırladı. Bir baktım ki saçlarımın bir kısmı dökülmüş. Şu anda omuzlarım dökülmüş saçlarımla doldu" dedi.

------------

ses bombasının bu derece etkileri var mıydı :S

http://yigitdemirag.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    hacım çok büyük geçmiş olsun. şerefsiz herifler artık yemio onca sağa sola b.klarını bırakırlar bi gün bi taraflarıdan patlasın hepsi

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    sen bi ses bombasıyla ölücek adammısın baal dfghdfhasdfg

bassinyourface
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Öncelikle beyler hepinize tesekkür ederim.Bombanın ses bombası olup olmadıgı belli degil sadece ihtimal araştırılıyor.Büyük ihtimal yarın haberlde görücez.Umarım ses bombasıdır.Olayı hala üzerimden atamadım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

FireX bunu yazdı:
    Patlama İstanbul Beylikdüzünde gerçekleşti. Benimde okuldayken sık sık gittiğim bir yerdi.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=145410

Evet hoca yeşil vadi cafe.Bu burda olan ikinci bombalı eylem digeri migros köprüsünde ki çöp bidonuna bırakılan bir bombaydı bir kişi hayatını kaybetmişti.

Şuanda bir agır yaralı var herhalde

kesin esenyurtlu kürtler yapmıştır... o.ç.ları türk düşmanı i.neler, maç skoruda bunlara kapak oldun.. geçmiş olsun kardeşim.

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    gecmıs olsun kardeşim :\

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    Gecmis olsun

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
Toplam Hit: 6084 Toplam Mesaj: 43