Ölümün Dokunuşu İlk Kez Görüntülendi!
-
Dokunduğu tüm canlıları anında öldüren ve çevresini yok eden korkunç ölüm sarkıtı ilk kez görüntülendi... o_0
Antarktika'da çekim yapan BBC ekibi, 1960'lı yıllardan beri bilinen, ancak daha önce hiç görüntülenemeyen bir olaya şahit oldular. Oldukça ilginç olan görüntülerde suyun altına doğru uzanan bir ölüm sarkıtı etrafındaki suyu dondurarak deniz yüzeyinden, derinlere doğru ilerliyor. Sonunda denizin dibine kadar ulaşan buzul sarkıtı, burada da yayılmaya devam ediyor etrafındaki tüm deniz yıldızlarını ve deniz kestanelerini dondurarak öldürüyor. Bu inanılmaz yolculuğu görüntüleyen BBC kameramanları Hugh Miller ve Doug Anderson, suyun altında eksi üç derecede çekim yaptıklarını, buzul sarkıtının yüzeyden denizin dibine kadar ulaşmasınınsa sadece saatleri içerisinde tamamlandığını söylüyorlar. 1960'lı yıllardan beri varlığı bilinen bu buzul sarkıtlarının hareketi ilk kez görüntülenmiş oldu.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1DUT05Ax8MQ -
Ben herşeyin 30 saniye içerisinde olduğunu düşündüm bi an öyle daha dehşetti, yinede çok enteresan.
-
örümcek gibi la :D
-
kaç senelik haber hocam
-
Tnrsk bunu yazdıkaç senelik haber hocam
yeni duydum paylaştım ayıpmı ettim?
-
yok canim olay eski biraz,mynet haberi gibi olmuş :)
-
ben gerçek olduğuna pek inanmıyorum
niye bir tek o hat üzerinde gidiyo ?
çevresini yok eder deniyo ama bazıları üzerinde yürüyo ?
onun denizin içinde tamamıyla donması lazım ama bazı bölümler donuyo fiziksel nasıl açıklaması olabilir
bence bölgeye ilginin artması için yapılmış animasyon :D
-
bu belgeselin devamı vardı adını unuttum..
-
Adını merak ediyorsan arkada anlatıcı adam david attenborough imdb üzerinden çalıştıgı belgesellerin ismini bakıp çıkarabilirsin sanırım..
-
Tnrsk bunu yazdıkaç senelik haber hocam
ben daha önce duymadıysam benim için yeni haberdir...
-
Mert_648 bunu yazdı
ben gerçek olduğuna pek inanmıyorum
niye bir tek o hat üzerinde gidiyo ?
çevresini yok eder deniyo ama bazıları üzerinde yürüyo ?
onun denizin içinde tamamıyla donması lazım ama bazı bölümler donuyo fiziksel nasıl açıklaması olabilir
bence bölgeye ilginin artması için yapılmış animasyon :D
hep antartika buyuksehir belediyesinin oyunlari bunlar