Ölümün Dokunuşu İlk Kez Görüntülendi!
-
nolanded bunu yazdıTnrsk bunu yazdıkaç senelik haber hocam
ben daha önce duymadıysam benim için yeni haberdir...
birader başlığa ithafen yazdım sanki dün bulunmuş gibi bişey ortaya çıkıyo görüntü haberlerine bakarsanız 2011 yılından haberler var, ha o kadar önemli değil tabi benimde bilmediğim kaçırdığım şeyler çıkıyo arada sadece yeni bi olay olmadığını belirttim
-

-
adamların devlet kanalının yaptığı belgesele
birde bizim devlet kanalımızdakilere
bizimkiler sandalyeye adam oturtup konuştursun sadece
-
frozen planet 2011 yapimi
-
bende ne oldu dedim amk
-
son derece görsel,izlenesi.
-
GusFring bunu yazdı

siz nasıl mahlukatlarsınız? Siz biliyorsanız tamamdır bizim öğrenmemize gerek yok :) İlkez gördüm ilkez duydum ve TbT'de paylaşılmamışsa Bunu paylaşmam için sebebtir''ki benim gibi bir çok müridin de ilkez haberdar olduğundan eminim...
You understand?
-
Vay anasını, yutuba bakayım uzunu varsa izliyim
-
ONEMINUTE bunu yazdıGusFring bunu yazdı

siz nasıl mahlukatlarsınız? Siz biliyorsanız tamamdır bizim öğrenmemize gerek yok :) İlkez gördüm ilkez duydum ve TbT'de paylaşılmamışsa Bunu paylaşmam için sebebtir''ki benim gibi bir çok müridin de ilkez haberdar olduğundan eminim...
You understand?
hacı haber eski diye yazmadım da müze resmi koydum bunda bu kadar alınacak ne var sanki ana bacı küfür ettik. Haberi koymanada laf etmedim sadece eski olduğunu belirttim
GusFring tarafından 30/Haz/13 21:39 tarihinde düzenlenmiştir -
ya o bu değil de o müze nasıl çirkin bi bina anasını satayım . sağlık ocağı gibi. hiç mi estetik zevk olmaz bu devlette