Omerta Oynayan Varmı ?
-
Oyunu 3 gün önce açtım 3 level atladım şuana kadar Picciotto ' yum şuan..Browser oyun pek sevmeme rağmen bu
oyun sardı .. Basit bi sistemi var .. Oynayanlar iletişime geçerse sevinir , oynamayanlarada tavsiye ederim..
-
hacı inanılmaz eğlenceli; ama düzenli olarak restart atılması ve ölünce herşeyin bitmesi kötü oluyor.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------hacı inanılmaz eğlenceli; ama düzenli olarak restart atılması ve ölünce herşeyin bitmesi kötü oluyor.
-----------------------------
Daha ölmedim =) eksik yanı olarak gördğüm şey belli bir tıklanma limiti olması dakikada 11 den fazla olduğu zaman birsayfa çıkıyor 5 tl verirseniz tıklama limitiniz artar gibilerinden bence bu çok saçma ama oyun güzel.. Hala oynuoysan
berbaber soygun filan yapalım opter' de oynuor..
-
Up
-
Gen.Tr'de bi arkadaşım 3 restarttır birinci ölüyo :D
Ben bi dönem com'da oynadım, artık pek takılmıyorum..
Ogame'e döndüm bu aralar :)
-
oyun yeni reset yediyse bende gelirim isterseniz..
edit : organize olmak lazım..yoksa indiriyorlar cok on olmak gerek..varsa bu kapasite ben varım.birde yeni resetse gelirim.yoksa adamlar indiriyorlar hemen..ayrıca kaç kişiyiz omertada.bu bilgileri alırsam sevinirim..
-
Oynayan arkadaşlar irtibata geçsin yardımcı olmaya çalışırım. Oyunun bir bakıma güzelliği restart atılması
-
Ekerci bunu yazdı:
oyun yeni reset yediyse bende gelirim isterseniz..
edit : organize olmak lazım..yoksa indiriyorlar cok on olmak gerek..varsa bu kapasite ben varım.birde yeni resetse gelirim.yoksa adamlar indiriyorlar hemen..ayrıca kaç kişiyiz omertada.bu bilgileri alırsam sevinirim..
Hacım opter,realist,ben , husnuweb var şuan 28 ağustosta resetlenmiş sanırım ben yeni üyeyim. -
2 sene önce oynardım ama şimdi kurtuldum :)
-
hocam o zmn msn ekleyelim..ama az kişiyiz haberin olsun..hangisinde reset geldi ?com.tr mi?
-
bende warım mosquit0'da var:D