Omerta Oynayan Varmı ?
-
-
Hangı şehirdesin seviyen ne Para durumun nasıl araban varrmı anlat Hocam :)
-----------------------------detroit deyım Tommy Gun Assault Rifle sılahımvar 146 mermı param fazla yok arabalrı satıyom zaten :D yenı basladım usta zamnla zengın olucam :p
edıtthttp://www.barafranca.com bizde burdayız lan realistlen :|
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Ekerci bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
hocam o zmn msn ekleyelim..ama az kişiyiz haberin olsun..hangisinde reset geldi ?com.tr mi?
Hacı ben yeni üyeyimde com' tr sanırım.. Az değil yaa bayram geçsin hepimiz belirledğimz şehirde aile kurup banka filan soyarız :) pmle msnini..
hacı com.tr de emin ol..cunku şöyle birşey var gen.tr com.tr birde com adresleri var bu omertanın..ben com da acarsam sende com.tr deysen birbirimizle alakamız olmaz haberin olsun.onu bir ögren...birde bende varım diyen herkes nerye giriyor onuda kontorl et bir..bende geliyorum demiş ama nerye girdiğini söylememiş pm le..hangisine girdiğini banada söyle bende oraya gelim seni bekliyorum..
http://www.barafranca.com
Ben ve opter buradayız Diğerleride burdadır heralde :S
oww zorlayacaz o zmn :D neyse ben sana msn adresimi atıyorum..milletle de konuş msn iste nereye kaydolduklarını ögren..lidersen ugraşacaksın dostm :D -
mosquit0 bunu yazdı:
-
Hangı şehirdesin seviyen ne Para durumun nasıl araban varrmı anlat Hocam :)
-----------------------------detroit deyım Tommy Gun Assault Rifle sılahımvar 146 mermı param fazla yok arabalrı satıyom zaten :D yenı basladım usta zamnla zengın olucam :p
Hacı shoplifterim para var hzur yok silah alamıoyrum levelmi yetmmiyo anlamadımki :S -
Linki bir inceleyin. Öyle 146 mermiyle falan bir şey olmaz yani oynadıkça anlarsınız zaten. Oynayan arkadaşlar oyunda ekleyip mesaj atsınlar ingame Pippi
http://gamewiki.barafranca.com/index.php?title=Main_Page_(TR)
-
Agalar ben detroitteyim.Reset ne zaman gelicek biliyor musunuz?
-
ataturkcu1 bunu yazdı:
Agalar ben detroitteyim.Reset ne zaman gelicek biliyor musunuz?
benim bildigim yeni gelmiş reset...:S omertacılar bana bir ulaşsın pm den.. -
omerta oynayanlar bana ulaşsınlar..pm den..
-
Omerta için son upp.. Bir adet program bulduk ekerciyle kendi kendine rank yapıyor.. Eğer başlamayı dşünen varsa geç kalmış değil 2 3 güne yetişir bize..
-
yıllarca oynadım ilk yıllar yalnız takıldım salak ailelere girdim, pokerde yüzerce kez battım yüzlerce kez zengin oldum, ilk tavsiyem kumardan uzak durun :)
sonra nocurne(nottedir aslı) ailesine girdim orada birçok arkadaş edindim çok samimi sıkı adamlarla tanıştım, 3 yıl bu arkadaşlarla oynadım, aile 2 ye bölününce oyundanda koptum, bana asıl oyunun incelikerini onlar öğrettiler, onlarca kez savaştık, yüzlerce adam ödrüdük...
o oyunda paranın bir değeri yoktur para herzaman başa beladır, para senin sıralamanı etkilemez yani bu durumdada, yüzlerce milyonun olsada fakir ama mermisi senden fazla olan bir adam seni rahatlıkla indirebilir(korumaları ve bodyguardları eşit varsayıyorum) yani elinize para geçtikçe mermi alın.
şöyle ki ben associate iken bana saldıran soldieri geri saldırıdan öldürmüştüm hemde kendim ölmeden çünkü 30k mermim vardı sıralamam iyiydi(9k mermi yakmıştım)...
ancak rank yükseldikçe (assa+) bu algoritma daha karmaşıklaşıyor işin içine rank yüzdeniz, hapisten kaçırmalarınız falanda giriyor, yinede ilk ölçü mermidir saat başı merminizi asla kaçırmayın ve obaydende mermi alın.
(mermiden önce tıklama limitinizi artırmak istiyorsanız para yapıp obayden donating code alabilirsiniz, zamanla çözersiniz nasıl fiyat verilir, bu kodu aktif ettiğinizde bağış yapan üye konumuna yükseliyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam tıklama limiti dakikada 11 den 30 a falan çıkıyor buda rahat rahat yetiyor dolmuyor zaten)
birde bu oyun mirc siz oynanmaz, herşey mircde döner(/server irc.barafranca.com)
#heist heist yani e5 kanalıdır buradan e5 partneri bulabilirsiniz genel konuşulan dil ingilizcedir, portekizlide vardır baya ama ingilizcesi hafif birine denk gelirseniz %80 Türk tür :)
#orgcrime vardır thief+ olursanız organize suça karışmak için bi ekip bulmanız kolay olur buradan
megaorganize suçu zamanla öğrenirsiniz zaten... genelde e5 oc gibi şeylerin hızlı yapılması iyi para getirir yada öyle olduğuna inanılır, o yüzden ekipman için gerekli para ve malzemenin elinizde olmasına dikkat edin...
bir aile bulmak oyun içinden çok zordur, alımlar mirc üzerinden yapılır ve aile kanallarında bulunulmalıdır.(savaş, cd kasma, masa alma gibi durumlar için)
neyse yardıma ihtiyacı olan olursa pm atabilir, danışman olarak yardımcı olmaya çalışırım, oyuna reset gelmediyse yine mrranker nicki ile cd olarak ölmüştüm, sonra emekli oldum o zamandır oynamıyorum, dahada oynamam, bu oyun ömründen ömür yiyor adamın, eğer bol vaktiniz varsa oynamaya başlayın :)
-
ben oynuoyrum ama kasmiyorum bu aralar yeni server da iyi basladim hemen aldilar asagi ilk ing boss idi simdi bosss