On Parmak Klavye Programini Kuramiyorum
-
Ya ben bilgisayar cahiliyim. Tercumanlik okuyorum ve on parmak yazabilmek istiyorum. bir program indirdim ama bir turlu kuramadim. Ya ben cok ozur diliyorum boyle basit konularla sizi oyaladigim icin ama windws system klasoru nedir, nerden acilir? DLL nedir?
-
fatos93 bunu yazdı:
-----------------------------Ya ben bilgisayar cahiliyim.
-----------------------------insanın kendini bilmesi kadar güzel bişey yok.. ;) buyur hocam http://www.inndir.com/inndir.php?id=13147
millet olarak google kullanmasını pek sevmeyen bi toplumuz ;)
edit : bunu kesin kuracaksın ben eminim. kefilim
-
google i kullandim o siteye de girdim. winzip i kur dedi, indirdim kurdum ama hep bir yerlerde hata veriyor. dll den 3.0 i cek windows klasorune kopyala diyor. nasil yapacagim bunu?
-
on parmak derken f klavye mi kurmak istiyon yoksa q klavye mi.
-
cok tesekkurler.. eski programlari sildim bu ise yariyor.. son derslere bakmadim ama genelde 3-5 dersten sonra programin geri kalanini satin almam gerektigi yaziyordu. inndir.com dan indirdigim de oyleydi. ben mantikli olani secemiyorum sanirim, terimler bana cok yabanci anlamsiz geliyor. tekrar cok tesekkurler. bu arada windows klasoru ne? ha bir de dll?
-
q klavye idi, saol.
-
upload edeyim programı. sen yanlış kuruyorsun setup1 dosyasından kuruyorsun ondan dll hatası veriyordur. setupdan kurman gerekli. on parmak rapide ekliyorum biraz beklersen linkini vericem.
-
al bakalım on parmak programı. yalnız kurarken setup1 den değil setup dosyasından çalıştır böylece dll hatasıyla karşılaşmazsın. kurduğunda klavye seçimini q klavye olarak ayarlıycan. ben on parmak yazıyorum ve f klavye kullanıyorum aslında klavye q ama denetim masasından f yaptım yani q klavyenin üzerinde f kullanıyorum. kolay gelsin
rar şifre : essan
http://rapidshare.com/files/61673301/10PARMAKV20.rar.html
-
fatoş93 sen manisalısın galiba yanılmıyorsam. doğru mu ?
-
Tamam ya setuptan kurdum. windows system klasorunu bile buldum, mucize!! cok saolun arkadaslar.. yine de link gelecekse diye bakiorum. bir sey daha ogernmis oluruz.
-
manisali degilim. ben yeni uye oldum foruma. tanimiyorsunuzdur. dll ne demek? yoksa boyle her seyi kurcalarsam sonu gelmez mi? netten bakiyorum ama tanimlarindan da bir sey anlamiyorum.