On Parmak Klavye Programini Kuramiyorum
-
fatma kurt neyse tanıdık gibi geldin bana kamuda çalışıyorsun herhalde :) tamam gerçeği söylemeyebilirsin. neyse.
DLL (Dinamic Link Library) yani dinamik link kütüphaneleri olarak isimlendirilen dosyalar windowsun en önemli parçalarıdır.
-
hoca dll nedir die soruyor sende öle bi cevap veriyon qi o nasıl anlasın onu !. tanımını yapmışın bi yerden :)
dediği gibi dll windows un system dosyalarıdır ve sys !..
-
DLL dynamic link library hareketli bağlantı kütüphaneleri diye çevirebiliriz, herhangi bir programı çalıştırdığımız anda programa bağlanabilen kod parçacıklarıdır, program çalışmak için bağlanacağı dll dosyalarını arar bulamazsa hata verir.
edit: Zannediyorum ki kullanacağın program delphi diliyle yazıldı (turbo pascal), tahmin ediyorum ki windows98 yada windowsnt için yazıldı programın ihtiyaç duyduğu dll dosyası da windowsxp içerisinde mevcut değil programı aramak yerine hata veren dll dosyasını aratmanız çözüme daha pratik bir yaklaşım olacaktır.
-
the_impossible bunu yazdı:
-----------------------------hoca dll nedir die soruyor sende öle bi cevap veriyon qi o nasıl anlasın onu !. tanımını yapmışın bi yerden :)
dediği gibi dll windows un system dosyalarıdır ve sys !..
-----------------------------kısa kestirdik. anlamazsa detaylı anlatırız.

-
istatistiklere gore fatma turkiye de en cok kullanilan bayan ismidir. kurt ise en cok kullanilan soyisimlerden biri. ben uni ogrencisiyim. manisali degil adanaliyim. soyadim kurt ama ideolojik degil, tamamen tesaduf. dll tanimi icin tesekkurler. ya ben de sacma sorular sordugumu saniyordum. millet 0.6 kalem ariyor forumda.
-
anladım fatma hanım cevap için tşk.
-
ulan hatuna hepiniz seferber oldunuz.
ne yardımsever insanlarsınız :))))
-
ağzımdan aldın :)
-
Sana önemli not !
Burası terimlerin kullanıldığı bir yer.
Mumkunse hata mesajlarını vs. Türkçeye çevirme.
Çevirirsen de kendine sakla.
Sağol "özveri" için yine de...
asfasfasfsa
Ayrıca, şunu aklından çıkarma:
www.google.com --> define:"keyword"
( Eh artık bunu da açıklamama gerek yok sanırım )
Bir not daha, eğer ki gerçekten basit
Bir sorun / paylaşımın varsa,
Yeni Başlayanlar bölümüne aç topic'ini.