folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Oncotice Ampul Eczacı Arkadaşlar

Oncotice Ampul Eczacı Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Hocam ben alim gonderim diyecem ama burda nerdeyse recetesiz grip ilaci bile vermiolar.hadi aldim yurt disi gonderirken o ilaci gumrukte durdururlar.bi suru seyi var onun.bizim bi akraba italyadan getirtiyordu ama nasi oluodu bilmiorum.

Allah yardimciniz olsun

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

Türk eczacılar birliği bu ilacı yurtdışından getiremediğini yerine bcgmedak isimli ilacı getirebileceğini söylüyor , sağlık bakanlı bugun aradı mailimi istedi ~~ 

istanbuldaki ve diğer ildeki arkadaşlarda sorabilirlermi saten son kalanların peşindeyiz herkes arıyor

umudum giderek Tükenmekte mlsf ölüme terkedildi babam bunun başka izahı yok .

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Arkadaşım Herkül Ecza Deposunda bilgi işlem sorumlusu. Şimdi aradım. Durumu anlattım. Sorgulatacak olumlu olumsuz dönüş yapacak hocam. İnş. sonuca ulaşırız.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

hocam şöyle ki. çantacı lar diye bi olay var. yurt dışında ilaç getiriyorlar 3-4 katına sana satıyor. belki onlarda olabilir. depoya sorayım bi çantacıların bi telini versin bana

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    Draenei bunu yazdı

hocam şöyle ki. çantacı lar diye bi olay var. yurt dışında ilaç getiriyorlar 3-4 katına sana satıyor. belki onlarda olabilir. depoya sorayım bi çantacıların bi telini versin bana

hocam ilac soğuk zincir sorarken onu belirtmeyi ihmal etme 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek
    taekwondo bunu yazdı
    Draenei bunu yazdı

hocam ilac soğuk zincir sorarken onu belirtmeyi ihmal etme 

adamın telini aldım şimdi sorcam şu recetei bi halledeyim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

Aradım. yoldayım. dönecem ben sana dedi. adam şu an istanbul kadıköydemiş galiba. varsa soğuk zincir olduğu için elden teslim ederim falan diyebilir. bi arasında beni. yazarım buraya neticeyi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek
    Draenei bunu yazdı

Aradım. yoldayım. dönecem ben sana dedi. adam şu an istanbul kadıköydemiş galiba. varsa soğuk zincir olduğu için elden teslim ederim falan diyebilir. bi arasında beni. yazarım buraya neticeyi.

cvp geldi. elinde şu an onca-bgc diye birşey varmış, hindistan ürünüymüş. bunun miligramı 40 mgmış. 400 liraya sana olur diyor. sizin ilaç 30 mg dı.

isterseniz DR. ile bi görüşün onca bgc olur mu diye.

onca tice diye varmış ama miadı bu ayın sonudna bitiyormuş. oda 475'e olur diyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

hocam doktoruyla görüşemedim görüştüğüm an dönüş yapacağım 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun hocam.

İlaçla olayı ekarte ettikten sonra, ilaçtan kurtulmaya çalış.

Sadece kafanı kullan.

Şifre: İlaçların hammaddesi.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
Toplam Hit: 5338 Toplam Mesaj: 30