Oncotice Ampul Eczacı Arkadaşlar
-
Zeytun-i bunu yazdı
Geçmiş olsun hocam.
İlaçla olayı ekarte ettikten sonra, ilaçtan kurtulmaya çalış.
Sadece kafanı kullan.
Şifre: İlaçların hammaddesi.hocam bu ilaç kansere karşı zayıflatılmış verem mikrobu bi nevi aşı
mikrop bir diğer mikroba kırdırılmaya çalışılıyor diye biliyorum
-
facebook ta eczacı teknisyenleri gurubuna da mesaj bıraktım. şimdi.
-
up, yarın bir kaç eczaneye sorucam, çok zor bişey değil her arkadaşlar eczanelere sormanız yeter onlarda depolarına soruyorlar
akmarky tarafından 08/Kas/14 11:32 tarihinde düzenlenmiştir
edit: hacılar piyasada ilacın olmadığını söyledi 3 eczaneye sordum 1 i hiç duymamış 2si depoda yok dedi -
ilacı getiren firmaya kadar aradım mlsf ellerinde bir adet bile olmadığını söylediler :( ilacı soran arkadaşlardan Rabbim razıolsun
-
-
sordum hocam bunların depoları bulunduğum il adanada mlsf yok
-
Yabancı ülkede prostat kanseri teşhisi konular bir adam karbonatlı su ile vücuttaki alkali seviyesini 8 PH tutarak vücudundaki bütün tümörleri temizliyor. Kanserden kurtuluyor. yaptığı tek şey karbonatlı su içip, vücut PH seviyesini 8 tutuyor. ve her gün PH ölçüm aleti ve PH ölçüm kağıdı ile idrar testi yapıyor. 2 -3 hafta phını 8 de tutmaya gayret etsin.
Kaynak:http://klcysr34.blogcu.com
Bi bak istersen hocam.Karbonatı eczanelerden alablirsin ingiliz karbonatı adı altında satılıyor.
Geçmiş olsun..
Mxmax tarafından 06/Kas/14 18:49 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam ilaç bulunabildi mi ?
-
DadasAdam bunu yazdı
hocam ilaç bulunabildi mi ?
hayır hocam bulunamadı gibi doktor muadilinin olmadığını belirtti hala arayıştayım sağlık bakanlımız ve eczacılar birliğimiz fiyasko rabbim düşürmesin bunların eline