Onedrive Kullananlar Dikkat !
-
Sınırsız hesaplara çok fazla film ve Güvenlik kamerası kaydı yüklediğinden dolayı yılbaşından sonra tüm kullanıcıların alanını 5 GB yapacaklarmış. Adamın teki 70 terabaytlık güvenlik kamerası kaydı yüklemiş. Olan bize oldu. 1 sene süre vereceklerimiş sonrasında fazla dosyalar silinecek. Parayla ise 50 GB 4 liraya alabileceğiz.
mkyb tarafından 06/Kas/15 00:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Vay bea adamın isi gücü yokmuymuş o kadar büyük arşivi yüklemiş ;) bisey olucağını sanmam
-
işin ucunu acık bırakırsan sınırsız gibi böyle olr, ona tek önlem günlük 500 mb veya 1 gb gibi bir limit koyacaklardı normal bir insan her türlü backup unu alabilecekti
-
Hangi şirketin hangi it birimindeki akıllı düşündü acaba Allah bilir. 70 TB bildiğin şirket kamera kaydıdır.
-
DrKill bunu yazdı
Hangi şirketin hangi it birimindeki akıllı düşündü acaba Allah bilir. 70 TB bildiğin şirket kamera kaydıdır.
evde olabilir hocam full hd 7/24 kayıt yapan 6 kamera ne kadar harcıyor ? bu olay çıkalı 1 yılı geçti sanırım
-
Onu yapanı bulu 70 tb lik hdd sokacaksın , harbi o çocukluğu yapmış.
-
https://www.amazon.com/clouddrive/pricing?ref_=cd_home_navpricing
madem limitsiz kullanacaksin amazon kullansana
o degilde o adam nasil bir kamera sistemi kullanmis ki 70tb lik veri biriktirmis
-
1 adet full hd ip kamera günlük 30-35 gb kayıt eder
70 tb çok da büyük değil
-
underzero bunu yazdı
https://www.amazon.com/clouddrive/pricing?ref_=cd_home_navpricing
madem limitsiz kullanacaksin amazon kullansana
o degilde o adam nasil bir kamera sistemi kullanmis ki 70tb lik veri biriktirmis
Abi gözünü seveyim 70TB dediğin nedirki?
16 HD Cam var bende, 8 TB HDD 2 aylık veri alıyor.
Kalitesini yükseltirsem, 1 Aylık veri saklar.
Lan kimse gelip dememişki, bu hayvanoğlu hayvan 70TB veriyi nasıl upload etti :)
-
1 TB hdd takılı kayıt makinasında ayda 1 formatlıyor kendini. 70 aylık kayıt demek benim için :)
-
Madem sınırsızla baş edemeyecekler, baştan sınırsız alan taahhüt etmeyeceklerdi. Sınırsızda ipin ucunun kaçacağı aşikar. Hadi sınırsızları kaldırdılar, mevcut sınırlı alana sahip kullanıcılara neden dokunuyorlar ben de onu anlamıyorum.