Önemli Açıklama Yapıyorum Lütfen Okuyun
-
açıklama furyasını görünce aldım gazı S:
evet 2 gün önce alkollüyken kedi maması yedim. kuru mamalardandı. gayet de güzeldi, limonlu püskevit gibiydi. tadına doyuncaya kadar yedim. zaten kedi de yemiyor. ıslak mamayı tattıktan sonra yemez oldu. o ıslak mama da aklımda, çok güzel kokuyor balık gibi ama daha güzel bi koku. ekmek arası yapıp yemeyi düşünüyorum.
-
pahalı mamalardanmı aldın ben şu torbası 4 tl olanlardan tattım da pek beğenmedim gerçi benim kedide beğenmemişti oda tamamını yemiyodu.
-
Höh! diyorum:) Helal olsun. Öte yandan hep merak etmişimdir 04-6 tl lik olanların tadı nasıl yav?
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------Höh! diyorum:) Helal olsun. Öte yandan hep merak etmişimdir 04-6 tl lik olanların tadı nasıl yav?
-----------------------------valla tadı ekşili limonlu püskevit gibi :S evet o ucuz mamalardan gideri de var yani :S
-
ben alkolsüzken yiyorum onları; çok hoşuma gidiyor...
Ve evet sorunluyum :D
-
whiskas tavuklu tavsiye ederim
-
bende yediydim köpek maması.kuzu etiydi hemde baya pahalı bişeydi 100grmı 5 tl falandı galiba.Tadını beğenmedim ama.sosu falan kötü
-
hacı korkuyorum yakında alkollüyken dışkımı yedim diye konuda açılacak diye :) tadı çikolata gibiydi bununda ıslağının merak ediyorum filan :) (iğrencim)
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------hacı korkuyorum yakında alkollüyken dışkımı yedim diye konuda açılacak diye :) tadı çikolata gibiydi bununda ıslağının merak ediyorum filan :) (iğrencim)
-----------------------------bana faydası olmayacak şey yemem en önemlisi de kokusu güzel olmayan şey yemem :D
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------hacı korkuyorum yakında alkollüyken dışkımı yedim diye konuda açılacak diye :) tadı çikolata gibiydi bununda ıslağının merak ediyorum filan :) (iğrencim)
-----------------------------bana faydası olmayacak şey yemem en önemlisi de kokusu güzel olmayan şey yemem :D
-----------------------------
Bizim arkadaş yolda yürürken cebindeki köpek mamasını balık kraker diye ağzına atmıştu- ne gülmüştüm ama -
oha ya böle de mi konu vardı. gerçi TBTdeyim niye şaşırıyom ki :f