Önemli Açıklama Yapıyorum Lütfen Okuyun
-
anasayfada çıksa 100000 hit almıştı ciddi diyorum akdsmhkamha merak ettim şimdi bende mi gidip yesem :D
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------anasayfada çıksa 100000 hit almıştı ciddi diyorum akdsmhkamha merak ettim şimdi bende mi gidip yesem :D
-----------------------------espritüel bi admin çıksa da 5-10 saatliğine taşısa anasayfaya :D
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------hacı korkuyorum yakında alkollüyken dışkımı yedim diye konuda açılacak diye :) tadı çikolata gibiydi bununda ıslağının merak ediyorum filan :) (iğrencim)
-----------------------------Eger boyle bir durum olsun ve yorumuda pozitif olsun..Eger insanlar denemezse ben baska birsey bilmiyorum :D
Bu konudan sonrada inaniyorum kedi besleyenlerden tatmayi dusunupte cesaret edemeyenler tatmistir :D:D..
-
mclaren bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------hacı korkuyorum yakında alkollüyken dışkımı yedim diye konuda açılacak diye :) tadı çikolata gibiydi bununda ıslağının merak ediyorum filan :) (iğrencim)
-----------------------------Eger boyle bir durum olsun ve yorumuda pozitif olsun..Eger insanlar denemezse ben baska birsey bilmiyorum :D
Bu konudan sonrada inaniyorum kedi besleyenlerden tatmayi dusunupte cesaret edemeyenler tatmistir :D:D..
-----------------------------öğrenciyiz, hayvana mama alıyoruz etlidir balıklıdır tavukludur derken hayvan yeminle benden iyi besleniyor.
ben sanmıyorum ki o mama bizim yediğimiz yarım tavuk dönerden daha sağlıksız olsun.