Önemli Açıklama Yapıyorum Lütfen Okuyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

anasayfada çıksa 100000 hit almıştı ciddi diyorum akdsmhkamha merak ettim şimdi bende mi gidip yesem :D

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:
    -----------------------------

anasayfada çıksa 100000 hit almıştı ciddi diyorum akdsmhkamha merak ettim şimdi bende mi gidip yesem :D

espritüel bi admin çıksa da 5-10 saatliğine taşısa anasayfaya :D

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

hacı korkuyorum yakında alkollüyken dışkımı yedim diye konuda açılacak diye :) tadı çikolata gibiydi bununda ıslağının merak ediyorum filan :) (iğrencim)

Eger boyle bir durum olsun  ve yorumuda pozitif olsun..Eger insanlar denemezse ben baska birsey bilmiyorum :D

Bu konudan sonrada inaniyorum kedi besleyenlerden tatmayi dusunupte cesaret edemeyenler tatmistir :D:D..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

mclaren bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

hacı korkuyorum yakında alkollüyken dışkımı yedim diye konuda açılacak diye :) tadı çikolata gibiydi bununda ıslağının merak ediyorum filan :) (iğrencim)

Eger boyle bir durum olsun  ve yorumuda pozitif olsun..Eger insanlar denemezse ben baska birsey bilmiyorum :D

Bu konudan sonrada inaniyorum kedi besleyenlerden tatmayi dusunupte cesaret edemeyenler tatmistir :D:D..

öğrenciyiz, hayvana mama alıyoruz etlidir balıklıdır tavukludur derken hayvan yeminle benden iyi besleniyor.

ben sanmıyorum ki o mama bizim yediğimiz yarım tavuk dönerden daha sağlıksız olsun.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 2582 Toplam Mesaj: 15