Onlar Dönmeyi Düşünmediler...
-
Ruhlari Sad olsun..
Bugun Bu Halk icin Daha onemli olan birsey vardi oda GS - FB derbisi..
-
Çanakkale kurtuluş savaşı değildir 1. dünya savaşıdır.
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------Büyüksün dostum .
Hepsinin ruhu şad olsun . Hepsine sonsuz minnettarız
-----------------------------
-
Bryce bunu yazdı:
-----------------------------irwa bunu yazdı:
-----------------------------ne eski watan sewgisi war ne de bağlılık..sanırım hepsi kurtuluş sawaşındaki şehitlerle beraber öldü..mekanları cennet olsun..
-----------------------------
v yazmayı öğrensen artık ? söylediklerinle çelişme.Polemik yaratmak konuyu uzatmak istemiyorum yeri değil.
"Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın."
-----------------------------sen insanların düşüncelerini yazı karakterleriyle bütünleştiriyosan kulwarlarımız zaten farklı demektir.böyle bir konu warsa ortada konuda yanlş bir düşünce warsa gel karşıma böyle basit şeylerle değil el yazım bile bu şekildeyken kişisel istekle hal,tawır..ws birşeylerimi değiştirmiyorum
konu uzamasın zaten yeterince açık yazdım
-
Arkadaşlar lütfen konu ile bütün mesajlar yazın.
İnce şeylere takılmayın herkes ne yaptığını ve ne yapmayacağını bilecek yaşta. -
Kazanmanın sırrını bilmiyorsan git, ara
'Çanakkale' ufkunda, 'Sakarya' toprağında.Mekanları cennet olsun..
-
Ruhları şad, mekanları cennet olsun.
-
O değilde google logoyu falan değiştirmemiş tıtıtı
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ne eski watan sewgisi war ne de bağlılık..sanırım hepsi kurtuluş sawaşındaki şehitlerle beraber öldü..mekanları cennet olsun..
-----------------------------en son 11-12 gibi internetteydim face te fb&gs dışında bi konu yoktu ki baydıydı, saat 2 oldu kalktım gene internete girdim, hala da başka bi konu yok..
eski vatan sevgisini eski bağlılığı geçtim, bir futbol maçı kadar akılda kalırlığı yok böylesi bir savaşın şimdiki nesilde. -
her ne olursa olsun savaşmaya karşıyım. insan insanı öldürmemeli. ölümü zaman getirmeli insan getirmeli. şu an sırtım rahat karnım toksa bu yüce insanların sayesindedir. insanlık sonsuza kadar size minnettar olacaktır. Allah bize bir kez daha böyle günler yaşatmasın. Evrensel barışı bulalım. İnsan insana gözgöre göre kıymasın.