Onlar Dönmeyi Düşünmediler...
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------ALLAH Mekânlarını cennet, derecelerini ÂLİ eylesin.
Google kim ki, asrın kahramanlarını index'ine sığdırsın.
Daha iyi, onları biz hatırlasak geriye gerek kalmaz.
-----------------------------
"Gömelim gel seni tarihe" desem, sığmazsın." diye bir söz var.. Doğrudur, Google bunu sığdıramaz. -
eXceptioN bunu yazdı:
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------Büyüksün dostum .
Hepsinin ruhu şad olsun . Hepsine sonsuz minnettarız
----------------------------- -
EliteCode bunu yazdı:
-----------------------------eXceptioN bunu yazdı:
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------Büyüksün dostum .
Hepsinin ruhu şad olsun . Hepsine sonsuz minnettarız
----------------------------- -
Çanakkkale Kurtuluş Savaşı değildir ama Kurtuluş Savaşını kazanmamıza ortam hazırladı...
Rusya'da bolşevikler ihtilal yaptı ve emperyalistlere karşı savaşımızda sovyet rusya bize çok yardım etti...Eğer ki Çanakkale'de zafer kazanmamış olsaydık belki de kurtuluş savaşını hiç yapamayacaktık..kim bilir
hepsinin ruhu şad olsun..keşke onlara layık olabilsek
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------Çanakkkale Kurtuluş Savaşı değildir ama Kurtuluş Savaşını kazanmamıza ortam hazırladı...
Rusya'da bolşevikler ihtilal yaptı ve emperyalistlere karşı savaşımızda sovyet rusya bize çok yardım etti...Eğer ki Çanakkale'de zafer kazanmamış olsaydık belki de kurtuluş savaşını hiç yapamayacaktık..kim bilir
hepsinin ruhu şad olsun..keşke onlara layık olabilsek
-----------------------------Kurduğun cümledeki çelişkiye bakarmısın dostum..
Hepsini rahmetle anıyorum ruhları şad olsun.
-
Allah rahmet eylesin, ruhları şâd olsun.
-
-
@ arnavutr
Hocam ben paylaşacaktım ki sen önce davranmışsın. Ne zaman dinlesem gözlerim dolar. Efsane gerçekten de.
-
tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun
-
AdReNaLiYn, alfa_hacker, aliozdemir, alpkasim, Angelofdeath, attilaman, azazelus, b_j_k_38, BaY_ceLLaT, Blackfire, bLackStar, bmericc, bosphorus, burak297, By__KoRSaN, caglar554, CamizBond, casper3131, cihanoyan, Daft, danger_224, deniz_imp, dincer55, dragon007, ediz, enginkar, eRoy, exeman, exen, felixmagat, forza1903, gizem, hackerzy, hackki, haroldshipman, HAZAR_HAN, Hristo, IBOSOFT, icabetmez, ilgisizadam, Jazzy, KaFz13L, karasnake49, kokainman, Ledox, LeonEyes, linko, memo41, murat_45, mustafa_21, MustyS0, NeRoN26, oOBlackwarOo, oween, oxy34, PamirDESPERANDUM, ParadoX61, Paranoiattack, quintus, r_ay, record, sensizim_1, session, SeViYoRuM, ta_tu899, tah, teomanyak, titanyum, TurkCrew, turkishark, UmuT38, UstaDKGR, xxArrrananAdamxx
sizinde doğum gününüz kutlu olsun hocalar :) hazır bi konu varken kutlayalım dedim..