folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Online Battlefield 3 Oynayanlar Buraya

Online Battlefield 3 Oynayanlar Buraya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Arkadaşlar selam Online Battlefield 3 oynayanlarınız vardır elbet çevremde fazla oynayan olmadığı için çoğunluk tek takılıyorum

Dedim bizim TBT dan birileri çıkar belki diye konu açtım isterseniz birlikte takılabiliriz oyun esnasında skype üzerinden iletişim halinde olduktan sonra oyun çok daha süper oluyor.

Özellikle Helikopter de ikinci bir pilota çok ihtiyacım var oynayanlarınız biliyordur helikopter kullanırken sesli iletişim halinde olmanız gerekiyor :)

ID : Vasileio

isteyen eklesin

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

id: uurkeskin

bu aralar pek oynamıyorum ama eşlik ederim hocam sana(=

ekledim bu arada

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı

id: uurkeskin

bu aralar pek oynamıyorum ama eşlik ederim hocam sana(=

ekledim bu arada

tamamdır ekledim :)

KNOWLEDGE IS POWER!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

up up up

KNOWLEDGE IS POWER!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeg392
    zeg392's avatar
    Erkek

"Sgt_Eyup" Oyunda iddalı değilim vakit geçsin diye oynuyorum nerdeyse hergün bir veya üç saat oynarım eklersen oyunda buluşuruz ve bir mikrofon edinirim ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam ben de bir ara baya oynadım, sık kullanılan bütün araçların (tank, little bird, ah-16, skorsky tipi helikopterler, avcı uçakları, antiuçak) kilitli özelliklerini açtıktan sonra daha az girmeye başladım :) Bir de sürekli girdiğim sunuculardan birinden haksız yere atılınca bir daha girmedim :P Birkaç klana da çağırıldım ama hiçbirine katılmadım :P

Öncelikli kullandığım seçenek Keskin Nişancı'dır, ikinci olarak Mühendis özelliklerini geliştirdim. İkincil dediysem, javelin falan açık, kapalı bir şeyi kalmadı :)

Oyunu ben orjinal aldığımda premium olanı yoktu, dolayısıyla bende premium özellikleri de yok. Premium olunca daha hızlı gelişiyorsunuz ama ben kilitli özellikleri açmak için biraz kasmak zorunda kaldım :)

Kısacası uzun zamandır girmedim. Bu aralar da girer miyim bilemiyorum :) Ama Tahribat olarak topluca bir Battlefield 3 hareketi olursa da ben de dahil olabilirim sanıyorum :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    zeg392 bunu yazdı

"Sgt_Eyup" Oyunda iddalı değilim vakit geçsin diye oynuyorum nerdeyse hergün bir veya üç saat oynarım eklersen oyunda buluşuruz ve bir mikrofon edinirim ;)

ekledim hocam mikrofon olursa da çok iyi olur :)

KNOWLEDGE IS POWER!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam ben de bir ara baya oynadım, sık kullanılan bütün araçların (tank, little bird, ah-16, skorsky tipi helikopterler, avcı uçakları, antiuçak) kilitli özelliklerini açtıktan sonra daha az girmeye başladım :) Bir de sürekli girdiğim sunuculardan birinden haksız yere atılınca bir daha girmedim :P Birkaç klana da çağırıldım ama hiçbirine katılmadım :P

Öncelikli kullandığım seçenek Keskin Nişancı'dır, ikinci olarak Mühendis özelliklerini geliştirdim. İkincil dediysem, javelin falan açık, kapalı bir şeyi kalmadı :)

Oyunu ben orjinal aldığımda premium olanı yoktu, dolayısıyla bende premium özellikleri de yok. Premium olunca daha hızlı gelişiyorsunuz ama ben kilitli özellikleri açmak için biraz kasmak zorunda kaldım :)

Kısacası uzun zamandır girmedim. Bu aralar da girer miyim bilemiyorum :) Ama Tahribat olarak topluca bir Battlefield 3 hareketi olursa da ben de dahil olabilirim sanıyorum :)

hocam ekle katıl sende aramıza şu anda toplamda sen dahil 4 kişi olduk yavaş yavaş artar belki diyecem ama :) TBT da sanırım BF3 oynayan yok

KNOWLEDGE IS POWER!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Bu aralar pek girmiyorum ama giren olursa ve müsait olursam belki bir ihtimal takılabilirim. Eklemek isteyen olursa ID: GH4N

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeg392
    zeg392's avatar
    Erkek
    OCEANUS bunu yazdı
    zeg392 bunu yazdı

ekledim hocam mikrofon olursa da çok iyi olur :)

Eyvallah kabul ettim yarın bir mikrofon bakayım kendime :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Bu aralar pek girmiyorum ama giren olursa ve müsait olursam belki bir ihtimal takılabilirim. Eklemek isteyen olursa ID: GH4N

tamamdır hocam ekledim ;)

KNOWLEDGE IS POWER!
Toplam Hit: 3899 Toplam Mesaj: 43