folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Online Battlefield 3 Oynayanlar Buraya

Online Battlefield 3 Oynayanlar Buraya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Burayı tavsiye edebilirim.

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Battlefield-3-Premium-Edition-PC//Oyunlar/Savas/urunno=0000000415590

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

ttnet kullanıyorsanız playstore da devamlı %50 %75 indirime koyuyorlar bf3 u oradan ister kredi kartı istersenizde ttnet faturasına işletip alabilirsiniz.

Ama bekleyin derim şu sıralar bf3 ün originde 5 dolara satışa koyulması konuşuluyor. Hatta anket var sanırım ea sitesinde tam olarak emin olmasamda.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Beyler play 4 free var mı? Yoksa ben de yokum. Malum öğrenciyiz :)

ride or die..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Bugün 32 liraya satın aldım .

Bende başlamayı düşünüyorum. RPG oyuncusuyum ama fps denicez bakalım ilk defa. Cs 1.5ten sonra :D Single cod bf oynadımda bakalım.

Ne diyorsunuz değecek mi aldığıma yoksa atar mıyım bir kenara?

Birde premium olayı varmış sonradan gördüm. Hesabı premiuma yükseltemiyor muyuz şimdi baştan para vermeyelim :)

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Bugün 32 liraya satın aldım .

Bende başlamayı düşünüyorum. RPG oyuncusuyum ama fps denicez bakalım ilk defa. Cs 1.5ten sonra :D Single cod bf oynadımda bakalım.

Ne diyorsunuz değecek mi aldığıma yoksa atar mıyım bir kenara?

Birde premium olayı varmış sonradan gördüm. Hesabı premiuma yükseltemiyor muyuz şimdi baştan para vermeyelim :)

Hocam, FPS türünü seviyorsanız muhtemelen memnun kalırsınız. Ben bu aralar meşguliyetlerimden ötürü giremiyorum ama işim biterse inşallah kaldığım yerden devam :)

Premium olayına gelirsek de, eğer oyunun kendisini premiumsuz aldıysanız, DLC Premium paketleri var, onları aldığınızda Premiumlu oluyorsunuz. Origin'den almak isterseniz pahalıya geliyor, o nedenle benim gibi gittigidiyor sitesinden yalnızca"Battlefield 3 Premium" yazan key satışlarından edinebilirsiniz.

Premium'u kullanabilmek için elinizde oyunun kendisi (standart Single Player oynadığınız versiyonu) olması gerekiyor.

Premium Edition içerisinde hem oyunun kendisi, hem de Premium paketleri bulunuyor.

Limited Edition içerisinde ise hem oyunun kendisi, hem sanırım Premium paketleri hem de sanırım 3-5 ek kamuflaj falan var, çok da gerekli değil :)

RaNGeR tarafından 17/Tem/13 02:57 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkan5816
    furkan5816's avatar
    Erkek

para vermem oyuna . o yüzden cod 4 e devam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam bende bf3 limited edition yazıyor sanırım :D 

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Limited Edition'da premium paketlerinin hepsi var mı bilemiyorum. Oyunda Multiplayer'a girdikten sonra Premium'lara has bir sunucuya bağlanmayı deneyin ya da yukarıda PREMIUM yazısına basarak premium olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Eğer satın almanızla ilgili bir sayfa çıkıyorsa Premium yok demektir. Eğer yoksa daha önceki mesajımda belirttğim yolla Premium edinebilirsiniz.

RaNGeR tarafından 17/Tem/13 02:59 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

limited da normal oyun ve 1tane dlc var sadece (back to karkand) . premiumda büyün dlc ler açık ve baya bi kamuflaj vs var ayrıca mesela serverlar dolu sıra var premiumlu isen sırada 10kişi olsada ilk sıraya geçiyorsun tabi diğerleri premiumlu değilse fln:D son dlc ler fln güzel baya motosiklet vs var arkadasın hesaptan gidiyorum bazen premium var onda güzel hoşuma gitti. bende limited var ve üstüne close quarters aldım takılıyoruz böyle idare ediyor yani

imza
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Bakalım hocam iniyor su anda başta 700 800 kb ile indiriyordu sımdı 300le ındırıyor adile girdik sanırım.

Cevaplar için sağolun bu arada. Biraz öğreneyim kendimi geliştireyimde clan filan kuruluyorsa kurarız :D

Şimdi sizinle oynarsam cinnet geçirirsiniz siz :D en son mod warfare 2 oynamıştım oda singleını :D

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 3908 Toplam Mesaj: 43