Online Bir Oyun
-
arkadaşlar bildiginiz sevdiginiz duydugunuz güzel online oyun warmı ko gibi olsun clientli falan yani zaman çok harcamaya yer yok warsa bildiginiz oyunlar paylaşın başlamak istiom bitanesine ko dan sıkıldım artık çok boş gelior :D önerilerinizi bekliom
-
Uo (Ultima Online) yaklaşık 1 senedir oynamıyordum.. Bugün tekrar başladım..
www.uokings.gen.tr bu server'a başladım güzel biryer.. tavsiye ederim..
çok zamanın varsa hastalık gibidir nasıl geçtiğini anlayamassın :) -
lineage derim başka bişey demem www.lineage2.com gez gör incele seversin grafik bakımından harika bi oyun
-
silkroad var işte aslanlar gibi..:)bir de gta san andreas'ın multi player'ı güzel oluyor..www.sa-mp.com
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=25634
Gir buraya... -
Matrax ben 5 yıl oynadım uo ve bırakmak kadar güzeli yok baslama derim .
-
silkroad var işte aslanlar gibi..:)bir de gta san andreas"ın multi player"ı güzel oluyor..www.sa-mp.com
-----------
hoca kısaca bi anlatsana ne gerekiyor siteye girdik hangi yamayı yüklicez? -
siteden client'ini indiriyorsun oyunun,onu kurup giriyorsun server'ların listesi çıkıyor istediğini seçip bağlanıyorsun.ama san andreas yüklü olmalı tabi bilgisayarda.eğer açarken peşpeşe hata raporu vermeye başlarsa o siteden bir yama indiriyorsun düzeliyor..(site açılmadı bende,tam linki veremiyorum)
-
tamam saol oldu :D
-
battle net üzerinden online olarak warcraft 3 tavsiye ederim. k.o gibi ogame gibi fazla zaman harcayıp yaşam tarzını etkileyemeyecek, Tam bi oyun işte =)
-
www.ogame.com/org ya com ya org 1 yıldan fazladın girmiyom siteye a.q unuttum adresini :)))
Toplam Hit: 2666 Toplam Mesaj: 19