Online FPS Kapışalım
-
yaz okuluda bitti baya yordu beni
kendimi verdim oyuna
blacklight retribution oynuyorum grafik(unreal motoru) ve oynanış açısından cok hosuma gitti
geniş silah ve envanter çeşitleri var
silahları modlayabiliyoruz profil olusturabiliyoruz
oyun modlarıda gercekten cok iyi
bi mod vardı adamı oldurdukten sonra ustunden dusen kartı alıosun bu modda hıc pusma felan olmuo fena dalasıo millet
adresi veriyorum dosya boyutu biraz fazla ama sonunda değiyor
http://blacklight.perfectworld.com/
not oyuna girerken abd değil avrupa serverlarına bağlanın iki tarafda farklı hesaplar acıomus bende abd serverında oynuyodum cok lag var die eu ya gectim ama profili yeniden baslatmam gerekti
-
:(

-
senin adına üzüldüm dostum :D
21 EYLÜL 2012 güncellemesi
amk oyunda yanlız bıraktınız beni bi turk gorsem ustune atlıyorum sevinçten gelin oynayak su oyunu son ıkı gunum zaten okula gıdıcem
oyun cok cok zevklı ve sarıyor
oyun 25 leveldan sonra gercekten tat vermeye baslıo
upgradelerın ucu bucagı yok
yanan mermıler ve mayın aldıktan sonra super oluo
pusamlar ıcın gorunmezlık bıle var
gelin la amk :\
DestinatioN tarafından 21/Eyl/12 17:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Güzel bir oyuna benziyor point blank dan dahamı iyi bu ? sizce
-
counter,microvolts,call of duty falan varken gereksiz gibi geldi.
şu arada oynayacak oyun arıyorum ama..
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------counter,microvolts,call of duty falan varken gereksiz gibi geldi.
-----------------------------prototype 2 indirdim dün skidrow çıkmıştı kurulum yapıyorum şimdi 1. sağlam oyundu buda öyle olur büyük ihtimal
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------counter,microvolts,call of duty falan varken gereksiz gibi geldi.
-----------------------------prototype 2 indirdim dün skidrow çıkmıştı kurulum yapıyorum şimdi 1. sağlam oyundu buda öyle olur büyük ihtimal
-----------------------------bende prototype 1 indirdim şimdi onda takılıyom. 1i bitirmeden 2ye geçmeyim dedim.
yazın boş oturan müridler olarak toplanıp hep beraber bi oyuna başlasak güzel olur aslında.
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 20:58'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi. -
uzun zaman boyunca cod mw2 online oynamıs biri olarak benim hoşuma gitti bu oyun
indirip deneyince anlayacaksınız
görüntü kalitesi, oynanış ve oyun zevki olarak mükemmel bir oyun bence
bu oyunla pointi kıyaslamak
counterla crysis i kıyaslamak gib birşey
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 21:08'da DestinatioN tarafından düzenlendi. -
nerden kontrol edicez sistem özelliklerini
-
cs ile crysis derken şimdi hocam:D
ben cs'yi daha çok seviyorum ve daha iyi buluyorum. sebebiyse oynanılabilirliğin üst seviyede olması, herkesin gerçekten iyi oynamayı başaramaması, grafiklerin itici olmayışı, bug sayısının çok az oluşu ve bugların bazen faydalı olduğu bir oyun.
crysis ise grafikleri iyi gözükse bile çok sıkıcı oynanılabilirliği az bir oyun.
minecraft'da iğrenç gözüküyor bir çok kişiye ama bağımlılık yapıyor :D
oynanışı nasıl bize onu anlatman lazım:)
edit: videoya bakılırsa pek sarmaz beni oynanılabilirlik zayıf gibi ._. 2 gün sonra bayar diye düşünüorm, iyi oyunlar oynayacaklara :]
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 21:18'da schwarzseherisch tarafından düzenlendi. -
Cs yeri ayridir tabi ama artik eskimedimi bizde basinda cok sabahladik ama arrik eski tadi vermiyor. Sikilirim demissin bence denemeden karar verme. Oynanabilirlil bana biraz codu animsatti ona alisik olan yabancilik cekmez. Not telden yaziyorumMesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 21:33'da DestinatioN tarafından düzenlendi.