folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Online Gönderi Kargo Takip Sistemi Arıyorum - Ücretli

Online Gönderi Kargo Takip Sistemi Arıyorum - Ücretli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı
    Gharzvog bunu yazdı
    Free_Mans bunu yazdı

aklımdasın

bende gireyim o zaman aklına,

3500 tl ye php de 30 iş günü içerisinde teslim. istersen fatura da keseriz.

teknik desteği 1 ay boyunca ücretsiz veririz. Çok abartı olmadığı sürece belirlediğiniz yerleri ilk ay ücretsiz revize ederiz. Eğer programdan kaynaklı bir teknik sorun yaşarsanız 1 sene boyunca ücretsiz destek sağlarız.

hocam millet internette 150 dolara gelişmiş cargo tracking sistemleri satıyor. bu sistemi birisine versem 150 tl ye türkçeleştirir. hatta bunu bende yaparım. 3500 tl çok yüksek bir meblağ.

150 dolara alıcan işin opensource olmuycagı ve içinde arka kapı olmuycagını nereden biliceksin sana tavsiyem özel kendine has yazdırman gerisi hikaye paket şekilde kodlanmış olanlarda kesin sorunlar olucaktır sağlam birine yaptır fatura ve teknik destek sözleşmesi imzalat devam et

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

1500 civarı güzel bişey yaparım tabi varsa hazır bi sistem onu kullan da derim. tercih senin sonuçta

sırıtma la.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı
    Gharzvog bunu yazdı
    Free_Mans bunu yazdı

aklımdasın

bende gireyim o zaman aklına,

3500 tl ye php de 30 iş günü içerisinde teslim. istersen fatura da keseriz.

teknik desteği 1 ay boyunca ücretsiz veririz. Çok abartı olmadığı sürece belirlediğiniz yerleri ilk ay ücretsiz revize ederiz. Eğer programdan kaynaklı bir teknik sorun yaşarsanız 1 sene boyunca ücretsiz destek sağlarız.

hocam millet internette 150 dolara gelişmiş cargo tracking sistemleri satıyor. bu sistemi birisine versem 150 tl ye türkçeleştirir. hatta bunu bende yaparım. 3500 tl çok yüksek bir meblağ.

yanlış düşünüyorsun hocam. 150 dolarlık yazılım ile 3500 tl arasında çok fark var.

tabii yazan kişinin uzmanlığı göz önüne alınarak söylenirse

1- 150 dolarlık proje herkese satılıyor, bir açık olduğunda bundan sende nasiplenirsin herkes gibi

2- toplu satıldığı için "senin" problemin, satıcıyı çok fazla ırgalamaz zaten 150 dolara almışsın bu bile fazla der ancak arkadaş sana uzun birsüre destek çıkıyor

3- şahsına ait yazıldığı için o script sadece senin oluyor, birbirinin kopyası işler yapılmıyor..

freelance olarak yazdığımda bana da diyorlar bak adam şu programı 100 liraya satıyor sen 700 lira istiyorsun.. bu mantık çarpık bir mantık. Ben

sadece "o kişiye" özel yapıyorum, ben de 100 lerce kişiye satsam 100 liradan satardım.. 

Verdiği fiyat gayet normal. Ben teklif verseydim 3000-5000 tl isterdim yapılacak detaya göre

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

işte benimde derdim, çok detaylı bir şey istemiyorum. adam sadece random olarak verilecek yada beim panelden vereceğim kod ile sadece arama barına yazıp ara diyince kargosunun nerede olduğunu görecek. teferruatlı bir şey istemiyorum. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı

işte benimde derdim, çok detaylı bir şey istemiyorum. adam sadece random olarak verilecek yada beim panelden vereceğim kod ile sadece arama barına yazıp ara diyince kargosunun nerede olduğunu görecek. teferruatlı bir şey istemiyorum. 

hocam bukadar basit görmeyin bu işleri yahu. teferruatlı birşey istemiyorum dediğin programda binlerce satır kod oluyor. bunları yazıyorsun. bu gün sana 5 sayfalık metin versek sen yazmaya üşenirsin ki, bunu kodluyacak olan kişi bi yandan kafa yorucak bi yandan kodluyacak. ayrıca bu kadar basit birşeyi yazmayı öğrenmek için de insanlar senelerini harcıyor.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    Gharzvog bunu yazdı
    Free_Mans bunu yazdı

hocam bukadar basit görmeyin bu işleri yahu. teferruatlı birşey istemiyorum dediğin programda binlerce satır kod oluyor. bunları yazıyorsun. bu gün sana 5 sayfalık metin versek sen yazmaya üşenirsin ki, bunu kodluyacak olan kişi bi yandan kafa yorucak bi yandan kodluyacak. ayrıca bu kadar basit birşeyi yazmayı öğrenmek için de insanlar senelerini harcıyor.

hocam bence sen çok abartıyorsun. istenilen şey ortada ve teferruatlı bir şey değil. adam kargo numarası ile arama yapacak, kargosu nerede görecek. bizde basit bir panelden nerede güncelleyeceğiz. bu aynı opencart ın ürün takibi gibi bir şey. yani siparişi verirsin ürün tedarik edildi mi çıktı mı geldi mi gitti mi ne oldu görürsün o gibi. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

edit. neyse hocam :) hayırlı işler size.

Espo tarafından 18/Nis/13 00:42 tarihinde düzenlenmiştir

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

bize neden iş gelmediği ortada arkadaşlar haddinden ucuz rakamlar söylemişler.

olay sadece korgo çıkışın ve varış yerinden ibaret değil an an gittiği güzergahlarında yazılı olması gerekir. ben böyel bir işi 3500-5000 tl arasında yaparım 1 yıl destek ve 2 yazılım geliştirme sunarım.

fakat adamlar 1000 tl ye yapacaklar ne diyeyim hayırlı olsun.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı
    Gharzvog bunu yazdı
    Free_Mans bunu yazdı

hocam bence sen çok abartıyorsun. istenilen şey ortada ve teferruatlı bir şey değil. adam kargo numarası ile arama yapacak, kargosu nerede görecek. bizde basit bir panelden nerede güncelleyeceğiz. bu aynı opencart ın ürün takibi gibi bir şey. yani siparişi verirsin ürün tedarik edildi mi çıktı mı geldi mi gitti mi ne oldu görürsün o gibi. 

basite indirgeyen sensin hocam durumu sandığın kadar kolay olsa zaten s*kini sallayan kod yazardı satardı (ha yazıp satıyor 1000 liraya 1500 liraya 3 gün sonra vay anam ben yandım vay anam hacklendim) yani işin özü, 1000 lira verip yazdıracağına, 3bin lira verip kafanın rahat olması ve güvende olman iyidir. Tabi ticari kimliğin yerine oturmuşsa(?), oturmamışsa zaten en ucuzu olsun diye dolaşırsın.

hayırlı işler.

Gel bili bili gates
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

ee 150 dolara bulmuşsun burda ne arıyosun? biri gelsin "100 liraya yaparım abi" desin diyemi bekliyosun ?

ikincisi, ben freelance olarak yapıyor olmasam sikseler 1050 liraya yapmam

hem zaten çok kolay bişeymişya sende yaparsın, phpstorm u aç kendi yapıyo zaten

dirilerde sanıyoki ölüler her gün helva yiyo, hı ammına

Toplam Hit: 4981 Toplam Mesaj: 45