folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Online Gönderi Kargo Takip Sistemi Arıyorum - Ücretli

Online Gönderi Kargo Takip Sistemi Arıyorum - Ücretli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

günlük kargo-gönderi hacminiz ne bilmiyorum ama, iş büyükse hacim büyükse öyle 300-500$'lık php scriptini çakarsanız, hergün bir şube arar şişti bu program diye. gidin bi yurtiçi kargo şubesine masaüstünde çalışan arayüzü bi inceleyin, sonra burda fiyattan konuşalım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Hocam istediğin parayı veriyim , bi git şurdan ya konuyu sildir yöneticilere. 
    basit sistem olcak şu olcak bu olcak diyorsun yine anasının nikahı kadar konu çıkıyor bi bok biliyorsan git kendin yap kimse burda sana konu anlatmaya meraklı değil ücreti ne kadar olur demişsin adamlar yazmış daha ne konuşuyon ? 
    Parayı veren düdüğü çalar hadi bakalım selametle öyle küçük bi kargo şirketiyse ki sen hep daşşaklı yerlerde çalıştınya hani sana göre değil bence oralar harcanma oralarda ;) sen git şu 150 liralık olanlardan al burda işin yok. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

basit sistem olcak şu olcak bu olcak diyorsun yine anasının nikahı kadar konu çıkıyor bi bok biliyorsan git kendin yap kimse burda sana konu anlatmaya meraklı değil ücreti ne kadar olur demişsin adamlar yazmış daha ne konuşuyon ? 
    Parayı veren düdüğü çalar hadi bakalım selametle öyle küçük bi kargo şirketiyse ki sen hep daşşaklı yerlerde çalıştınya hani sana göre değil bence oralar harcanma oralarda ;) sen git şu 150 liralık olanlardan al burda işin yok. 

üslup sert olmuş ama anafikre katılıyorum. 

TeRRoR tarafından 19/Nis/13 19:05 tarihinde düzenlenmiştir

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Maddox bunu yazdı

Sakin ol hocam. Sakin. Bu konuda tartışma çıkartmaya gerek yok. Sıfırdan yazmaz yazmış olan vardır bkz. Ben :D

Bütçesine uygun bir script bulunabilir yani.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 4983 Toplam Mesaj: 45