Online Gönderi Kargo Takip Sistemi Arıyorum - Ücretli
-
günlük kargo-gönderi hacminiz ne bilmiyorum ama, iş büyükse hacim büyükse öyle 300-500$'lık php scriptini çakarsanız, hergün bir şube arar şişti bu program diye. gidin bi yurtiçi kargo şubesine masaüstünde çalışan arayüzü bi inceleyin, sonra burda fiyattan konuşalım.
-
Hocam istediğin parayı veriyim , bi git şurdan ya konuyu sildir yöneticilere.
basit sistem olcak şu olcak bu olcak diyorsun yine anasının nikahı kadar konu çıkıyor bi bok biliyorsan git kendin yap kimse burda sana konu anlatmaya meraklı değil ücreti ne kadar olur demişsin adamlar yazmış daha ne konuşuyon ?
Parayı veren düdüğü çalar hadi bakalım selametle öyle küçük bi kargo şirketiyse ki sen hep daşşaklı yerlerde çalıştınya hani sana göre değil bence oralar harcanma oralarda ;) sen git şu 150 liralık olanlardan al burda işin yok. -
Maddox bunu yazdı
basit sistem olcak şu olcak bu olcak diyorsun yine anasının nikahı kadar konu çıkıyor bi bok biliyorsan git kendin yap kimse burda sana konu anlatmaya meraklı değil ücreti ne kadar olur demişsin adamlar yazmış daha ne konuşuyon ?
Parayı veren düdüğü çalar hadi bakalım selametle öyle küçük bi kargo şirketiyse ki sen hep daşşaklı yerlerde çalıştınya hani sana göre değil bence oralar harcanma oralarda ;) sen git şu 150 liralık olanlardan al burda işin yok.üslup sert olmuş ama anafikre katılıyorum.
TeRRoR tarafından 19/Nis/13 19:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Maddox bunu yazdı
Parayı veren düdüğü çalar hadi bakalım selametle öyle küçük bi kargo şirketiyse ki sen hep daşşaklı yerlerde çalıştınya hani sana göre değil bence oralar harcanma oralarda ;) sen git şu 150 liralık olanlardan al burda işin yok.Sakin ol hocam. Sakin. Bu konuda tartışma çıkartmaya gerek yok. Sıfırdan yazmaz yazmış olan vardır bkz. Ben :D
Bütçesine uygun bir script bulunabilir yani.