

Online Hesap Açıp Postayla Adrese Fiziksel Kart Gönderen Sistemler?
-
Evet paysera kartı yolluyorlar. Litvanya kaynaklı bir sistem. 8 euro kart ücreti vardı sonırım son zamanda 5 euro civarına düştü. Ben kullanıyorum. Paysera sepa bölgesi iban verdiği için euro olarak yapacağın euro transferlerini ücretsiz yolluyor. Tam anlamıyla kullanabilmen için doğrulama süreci biraz sıkıntılı ama 1 kez yapıyorsun. En son skype ile doğrulama istiyorlar senden. Mevcut tarayıp yolladığın evrakları göstermeni istiyorlar (pasaport, adres belgesi vs.).
-
Pikacu bunu yazdınoname bunu yazdıPikacu bunu yazdı
Bende yeni konu açmadan buradan sorayım.
Bildiğiniz gibi Rusya'ya gideceğim. Rusya-Türkiye arasında en uygun para gönder al yada Türkiye'de ki paramı Rusya'da nasıl çekerim?
Bu konu hakkında da yardımlarınızı rica ederim. Allah rızası için boş geçmeyelim. Allah yapacağınız yardımları şimdiden kabul eylesin. Amin.
Ben Almanya'da Enparadan çekiyorum kartımı. Bana gönderen türkiye içi gönderir gibi gönderiyor. Enparanın da 3,5 dolar işlem ücreti var ne kadar para çekersen çek. Bankamatiğe takıp çekiyorum orda. 100 euro çekersem anlık kurlardan (google kurlarından falan biraz yüksek oluyor malesef, bir de parasal sistem sağolsun TL önde USD oluyor sonra o EUR a çevriliyor öyle çekilebiliyor. direk TL -> EUR diye bir kur yok yani aslında) çeviriyor, üstüne 3 dolar ekliyor tamam. Diğer bankaların alayı çektiğin paraya işlem ücreti 3-5 dolar + buna ilave %1 %2 %3 gibi bir meblağ ekliyor. Yani 100 usd çeksen %3 komisyon olsa 3 dolar, +3 de işlem ücreti olsa 6 dolar çekiyor.
TEB in BNP PARİBAS ortaklığı vardı onlarda da işlem ücreti yok komisyon yok. bi süre onu da kullandım. Sonra baktım ki Enparadan çekince 3,50 den çevrilen euro TEB den işlem ücretsiz çevirince 3,60 tan 3,70 ten çevriliyor :D kurlardan düdüklüyorlar
TEB'in BNPParibas'ın Rusya'da şeyi yok. Denizbank'a da güvenemiyorum.
Teb rezalet zaten sittiret
Yk de rezalet
Enpara candır :D
-
Yeni gözüme çarptı, bir inceleyin.
-
yapıkredi'nin nuvosunu kullanıyordum yurtdışında unicredit atm'lerinden masrafsız çekiyordum parayı. sadece kur farkı alınıyordu başka bir kesinti yaşamadım.
-
nurulmac11 bunu yazdı
payooner var, bende de var onab akabilirsin
3 gunde geliyo kart
ne üç günü minumum 3 hafta
-
Payoneer tarzı/alternatifi neler var?
-
Keupay değil leupay.eu