folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Online Oynanılacak Oyun Arıyorum

Online Oynanılacak Oyun Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı
    ruhii bunu yazdı
    daha fazla mi merak ettin :) la kıyma kendine bak çok pişman olursun. Git kız ayarla ne bileyim moda da bağlama gitar çalın yada ne biliyım askerlerle kaynat. Emin ol daha zevkli. :) ben oradayken çok güzel arkadaşlıklar edindim :) şaka bi yana gerçekten kaptırma kendini fazla. Kendine hobi edin kardeşim birşeyleri.

eyw ..

uzun lafın kısası dıyosn :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı
    ruhii bunu yazdı
    daha fazla mi merak ettin :) la kıyma kendine bak çok pişman olursun. Git kız ayarla ne bileyim moda da bağlama gitar çalın yada ne biliyım askerlerle kaynat. Emin ol daha zevkli. :) ben oradayken çok güzel arkadaşlıklar edindim :) şaka bi yana gerçekten kaptırma kendini fazla. Kendine hobi edin kardeşim birşeyleri.

eyw ..

Nick mesaj uyumu..

Bu arada HoN (Heroes of Newerth) tavsiye ederim. Dota , LoL konseptinde ikisinden de hızlı aksiyon dolu bi oyundur kendileri :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

Explorer tabanlı diyorsan ikariam.net

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek

metin2 şaka şaka dota iyi gibi görünüyor ama eğitimini geçemedim :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı
    UzatmaNaciye bunu yazdı
    ruhii bunu yazdı

eyw ..

Nick mesaj uyumu..

Bu arada HoN (Heroes of Newerth) tavsiye ederim. Dota , LoL konseptinde ikisinden de hızlı aksiyon dolu bi oyundur kendileri :)

hocam alt tarafı oyun bana fazla endişelendin gibi geldi ama dediklerini dikkate alıcam hobilerim var body'e devam ediyorum aradada balık felan tutmaya gidiyorum:) kız konusunda bi yorum yapamıcam istemiyorum cünkü(şuan) :)

UzatmaNaciye tarafından 27/Mar/13 02:11 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

The elder scroll online cıkacak yakında, bekle onu oyna

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

http://www.youtube.com/watch?v=0jNT5cMwxw0

ananı avradını böyle sinematik mi olur lan yeminlen piyasadaki filmlere on basar

hayatımda ilk kez bi oyuna para vericem galiba

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    KAAMOS bunu yazdı
    manhyak bunu yazdı

ananı avradını böyle sinematik mi olur lan yeminlen piyasadaki filmlere on basar

harbidende cok fena yemin ediyom bi an kendimi yüzüklerin efendisinde sandım cok saglam la biz bi tane oyun istedik siz ebesinin nikagı gibi oyun önerdiniz ben hangisini oynucam lan.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amil12
    amil12's avatar
    Erkek
    KAAMOS bunu yazdı
    manhyak bunu yazdı

aga bu neymiş ya harbi bi çıksında videodaki ve kafamda oluştuğu gibiyse güzel gider : )

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı
    KAAMOS bunu yazdı
    manhyak bunu yazdı

harbidende cok fena yemin ediyom bi an kendimi yüzüklerin efendisinde sandım cok saglam la biz bi tane oyun istedik siz ebesinin nikagı gibi oyun önerdiniz ben hangisini oynucam lan.

böyle bir oyun arıyordum. Para veripte oynanan oyunlarda türkler çok az oluyor, bende türklerin olduğu ortamlara girmek istemiyorum. cıvkını çıkartıyorlar.

bu oyun çıksın, 200 lira olsun yine alcam mk. hatta herkesi toplarız hep birlikte oynarız.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
Toplam Hit: 8291 Toplam Mesaj: 65